Minek öltöztették az x-faktorosokat?

2012.10.16. 12:38
Idén is számos izgalmas, és kevésbé idegtépő fordulatot vett az X-Faktor versenyzőinek redizájnolt megjelenése, elvégre az élő műsorokba nem kerülhetnek fazonírozatlan alakok. Az első adás tanulsága: öltözködjenek rétegesen, és minél magasabbnak!

Átalakították az X-Faktor versenyzőinek megjelenését (nyugi, szokás ez máshol is), amely tényről ugyan a comment:com már megemlékezett, ám akkor még nem tudtuk, mennyi a valóság, és mennyi a fotosop a redizájnolt dalnokokon. Az első élő adás azonban bizonyította, hogy itt komoly változások álltak be, ami a nők esetében főleg azt jelenti, hogy bazi magas sarkakat kaptak a sajátjuk alá, biztos azért, hogy az amúgy sudár Ördög Nórának ne a köldökéig érjenek.

Kiemelhetjük még az úgynevezett lakossági vörös hajszínt, amellyel több versenyző frizuráját is felturbózták. Sajnos változatlanul nehezen találnak megfelelő fellépőruhát azoknak a tehetségeknek, akik amúgy 36-osnál nagyobb méretet hordanak, de mi még nem adjuk fel a reményt.

Kovács László Stone áldozatául esett a "rokker vagy? jó lesz neked a fekete!"-gondolkodásmódnak, de mi tudjuk, hogy van élet a gyászruhán túl is. Egyébként ő sem úszhatta meg a réteges öltözködést, mint a fiúversenyzők általában: mindenki napott vagy öltönyt, vagy kabátott, éppen csak a P.J.Z. felének nem jutott. Fehér Zoltán esetében, úgy tűnik, állandósult stíluselem az Indokolatlan Sál is, de alapvetően bizakodóak vagyunk: az ugyanolyanra stylingolt legények azért egy kicsit mind kilógnak az uniformis alól. Addig meg oppan gangnam style.