Liptai Claudiát a Nagy Duett óta szokás dívásan öltöztetni, amivel nincs is semmi baj, csak azt nem értjük, miért néz ki most minden tehetségkutatós versenyző ugyanúgy. A fiúknak egyenhaj, egyenöltöny, a lányoknak flitteres mini és drámai, fekete nagyestélyi jár. Elég unalmas a Megasztár 6 stylingja, nézzük, pontosan milyen!

Liptait rutinosan öltöztetik nagyasszonynak

Liptai Claudiát 2010-ben még vagány tinicsajnak öltöztették, aztán jött a Nagy Duett és a komolyodás: térdig érő, testhezálló, egyszínű, elegáns ruhák, csillogó platformcipők és Marilyn Monroe-sra vágott haj jellemzi a műsorvezetőt, akinek stílusához és testalkatához ez a vonal sokkal jobban illik, mint a miniszoknyás, kertévés rocker stílus.

Egyetlen probléma, hogy a Liptaira húzott ruhák mind nagyon szűkek, oldalt fodrozódik bennük a műsorvezető hája, felül kibuggyan a melle: a második döntőn viselt pink ruha még a rajongók szerint is őrületes melléfogás volt a dekoltázsban enyhén lehúzott zipzárral, de az élénk színek – különösen a királykék – kifejezetten jól áll a rokkantkártyás parkolása óta keveset nyilatkozó műsorvezetőnek.

A műsorvezetők öltöztetését pont olyan rutinosan végzik, mint a Nagy Duettben, talán ezért emlékeztet Liptai néhány szettje a tavalyiakra, de azt meg kell hagyni, Till Attilát ügyesen hozzáöltöztetik a színes Liptaihoz. A versenyzőket viszont elég fantáziátlanul ruházzák: ennek az lehet az oka, hogy a meghatározott ruhaszponzoroknál ekkora a választék, meg persze az is lehet, hogy ezt követeli meg valamelyik fejes, igazából fölösleges találgatni, inkább nézzük a szetteket!

A lányoknak jót tesz a fekete

A lányokkal még csak-csak elboldogulnak a stylistok, Szakos Andreának például nagyon jót tett az átváltozás, de talán ki lehetne próbálni rajta a feketén kívül más színeket is. Az egyre híresebb Radics Gigiből 15 éve ellenére sikerült harmincas dívát faragni, persze jól néz ki, meg ilyen ez a show business, de a fekete nagyestélyik, flitteres felsők és a drámai smink őt tényleg öregíti. Nagy Adrira egész elképesztő szettek kerülnek, egy közös van bennük: mind rossz alakot csinál az énekesnőnek.

Zakó, ing, farmer, egyenhaj, kik ezek?

A fiúk közül Talán Attila olyan, mint egy plázabolt próbabája, a színes nyomatos pólók, szűk zakók és színes és különféle szűk farmerek biztosítják, hogy a srác minden döntőn ugyanúgy nézzen ki. Az énekes megjelenésében egyébként a haja a legérdekesebb, az tényleg minden műsorban szálra pontosan ugyanúgy van fésülve, mint az előzőben, nem értjük, hogy képes erre fodrásza.

Önnek hogy tetszik a Megasztár 6 stílusa?

A zakó–ing–farmer szentháromság egyébként minden férfiversenyzőt utolérte már a Megasztár 6 alatt, így aztán a barna hajú versenyzők között eléggé nehezen teszünk különbséget, sajnos Burgessen és Talánon kívül egyik versenyzőt sem ismerjük fel több adás végignézése után sem. A pasiknak jellemzően három stílusa bír lenni a műsorban, a majdnem rocker – lásd Talán Attila –, a szépfiú – Nagy Kristóf Bozont – és a jógyerek nyakkendőben vagy mellényben, például Burgess Benji.

Mi a legkevésbé a kigombolt ingnyakra kötött laza, színes nyakkendőket bírjuk elviselni, de a műbőr dzsekiket is nagyon unjuk, hisz évek óta minden tévés produkció tele van efféle kabátokkal. Ez persze csak a mi véleményünk, ossza meg velünk ön is a sajátját, és szavazzon: önnek tetszenek a Megasztár 6 ruhái, vagy nagyon unja a plázaboltok szettjeit nézni péntek estéként?