A realityszereplő sosem volt piszkafa, viszont elég szembetűnő változáson ment keresztül azóta, amióta kapcsolatban van: 12 kilót hízott, és bár pasija szereti a telt idomokat, Kardashian reméli, lemegy majd a felesleg.

Kim Kardashian mára védjeggyé vált, köszönhetően a tévés reality műsorának és telt idomainak. Azonban a híres homokóra alak kezd kissé megnőni, amióta Kanye Westtel jár - figyelt fel a szembetűnő változásokra a Dailymail is. A 31 éves Kardashian korábban kőkemény edzéssel tartotta formában magát, azonban mostanában egyre többször hanyagolja az edzőtermet és inkább pasija mellett heverészik az ágyban. Az eredmény meg is lett: 12 kilót hízott, amióta kapcsolatban van, bár az utóbbi időben állítólag sokat fogyott.

"Ahelyett, hogy hatkor már az edzőteremben nyomná, Kanye-el együtt ágyban maradnak és ez igazán nem tesz jót az alakjának" - pletykálta egyik ismerőse. A rapper egyik barátja is nyilatkozott a témával kapcsolatban, szerinte Kanye West nagyon boldog a nővel, tetszik neki az alakja és folyamatosan arra ösztönzi, hogy diétázzon kevesebbet. West egyébként soha nem leplezte, hogy odavan a telt idomokért, gyakran emlegeti is őket dalszövegeiben.

A rappernek híresen jó étvágya van, s ez úgy tűnik barátnőjére is ráragadt. Az egyébként tény, hogy Kim Kardashian fürdőruhában is pózolt mostanában és pasijának tetszik a plusz kilóival, de azért van egy csepp bizonytalanság benne ezt illetően. Nemrég szóba is hozta a dolgot: "Azt remélem, egy kicsit fogyni fogok, és ezt ki is merem mondani. Úgy gondolom, mindenkinél előfordul, hogy lead, vagy felszed valamennyit magára, utóbbit különösen akkor, ha egy boldog és nyugodt kapcsolatban van, amikor semmivel sem törődik, habzsolja az életet. De idővel újra oda kell figyelnie magára és gatyába kell ráznia magát az embernek."