Magyarországon először Molnár Anikó mell-varratszedését nézhették meg a tévénézők, közvetlenül utána pedig Czifra "Nóci" Noémi nyújtott belátást egészen a méhszájáig. Legutóbb Schobert Norbert engedett be kamerákat a szívműtétjére, de a legerősebb talán Kim Kardashian nővérének,, Kourtney-nak a tévében közvetített szülése volt.

Drámai szívműtét

Schobert Norbert szenvedéseit a TV2 kameráinak segítségével követhették nyomon a tévénézők. A fitneszguru egy szívműtéten esett át a három éve diagnosztizált szívbillentyű-rendellenessége miatt, és a műtét alatt a születése óta rosszul működő szívbillentyűjét kellett megplasztikáztatni. A rendellenesség Schobert orvosa szerint nem a sport miatt alakult ki. A TV2 kamerái végig bent voltak a szívműtét alatt, a videókat pedig megnézheti itt és itt. Schobert még egy búcsúvideót is készített feleségének, Rubint Rékának, hogy ha nem sikerülne a műtét, maradjon egy szép emlék, amit  – mint szinte minden mást is – megosztottak a nagyközönséggel. A különleges diétákat kitaláló volt rendőr azt is elmondta a Naplónak, hogy nyáron a feleségével kihasználták az időt arra, hogy egy régi álmát megvalósítsák: mindig is egy nyitott sportkocsiban, az álomnővel akart elutazni a Riviérára. Pár nappal a műtét után viszont már nem érdekelték az anyagiak, és a Mokkában a következőt mondta Joshi Bharatnak: „Le kell szarni a pénzt. Két dolog számít: a szeretet meg az egészség."

Varratszedés mellből

A mostanában visszatért és kissé elhízott Molnár Anikó esetében történt az első tévés orvosi beavatkozás, amit egy hazai celeben hajtottak végre. Öt évvel ezelőtt az RTL Klub nézői követhették nyomon, ahogy az egykori realityszereplő melleiből a plasztikázás után eltávolították a varratokat. Molnár most már nem a saját melleivel, hanem másokéval foglalkozik, ugyanis a volt Nagy Ő sminkel, de néha mellbimbót is tetovál.

Egy celeb méhszája közvetlen közelről

A legdurvább, vagy legemlékezetesebb tévés orvosi beavatkozás egy celeben Czifra Noémi Nóci nyőgyógyászati vizsgálata volt. Öt évvel ezelőtt a nagyon nem gátlásos Czifrának volt egy színvonalas valóságshow-ja arról, hogy milyen problémákkal kell megküzdenie egy egyedülálló kismamának, ezért kísérte el őt egy komplett tévéstáb a nőgyógyászhoz. A tévénézők a tévés méhszáját is megcsodálhatták, aki szerint ez nem volt gusztustalan, és ezzel csak a nőgyógyászati vizsgálatok fontosságára akarta felhívni a figyelmet.

Szülés a tévében, Kanye West-tel

A Kardashianokról évek óta fut egy reality, és a mostani szezont a nagyseggű Kim Kardashian nővérének, Kourtney Kardashiannak a szülésével zárták. Mármint nem a ténnyel, hanem magával a konkrét szüléssel, amit mindenki végignézhetett a tévében. Sőt, sokan még a szülőszobában is megnézhették a csodás eseményt közvetlenül közelről, nemcsak a közeli családtagok, de még Kanye West is. A videót csak azok nézzék meg, akik láttak már ilyet.