Nóci sosem volt gátlásos

dns
2007.05.10. 11:27
Amikor legutóbb aktfotózáson vett részt Czifra Noémi, úgy érezte, senki sem bámulja, ahogyan a nőgyógyász sem a páciens nőiességére figyel. A gyerekvállalásról pedig azt mondta, nem egészséges, ha egy kismama a szülés után két-három hónappal magazinban pózol.

„Szívesen mesélek akár órákon át, csak legyen, aki mindezt leírja”- reagált Czifra Noémi, amikor felvetettük, hónapok óta nem frissítette a blogját. „Nem azért hagytam abba, mert semmi említésre méltó nem történt velem, hanem mert nálam az, hogy leüljek a gép elé, és elkezdjek írni, para.”

Nem fetrengett selyemágyneműben

A műsorvezető legutóbb az RTL Klub Reggelijének Csak Csajok rovatában szerepelt, de a számára kijelölt hét csupán három munkanapból állt. Hamarosan elindul saját műsora is az Ötös csatornán, de erről mindössze annyit mondott, hogy néhány részt már felvettek, az aktualitásokról azonban később tud majd beszélni.

Az egy hónappal ezelőtti aktfotózására viszont hosszabban kitért. Czifra Noémi a Playboy múlt havi címlaplánya volt a lábszárvédős, Flashdance-korszakot idéző sorozattal.

Tekintse meg képeinket!

„Azt biztosan tudtam, hogy nem szeretnék selyemágyneműben fetrengeni, ahol szép vagyok és csinos. Olyan képeket szerettem volna, ami kidomborítja, hogy sportos vagyok. Ezek szexis, nőies fotók lettek, de mégis formabontók” – mondta Nóci. „Használni szerettem volna a természetes adottságaimat, például a hajlékonyságomat is.”

A nőgyógyásznál is levetkőzik az ember

„A fotós abszolút művész szemmel nézett rám, egészen rendkívüli szemlélettel fotóz. Pont emiatt nem voltam gátlásos. Hülye hasonlat, de a nőgyógyásznál is levetkőzik az ember. Olyankor tudod, hogy nem a nőiességedet figyeli az orvos. Itt sem éreztem egy percig sem, hogy bárki is bámulna. Persze nem mondom, hogy alapvetően szégyellős vagyok. Ha az ember elvállal egy ilyen fotózást, akkor ott nincs helye a szégyellősködésnek. Ha gátlásos, ne álljon modellt” – magyarázta a műsorvezető, aki több alkalommal vállalt már hasonló felkérést, és úgy érzi, a közönségességet sikerült elkerülnie.

„Az egyik barátnőm mondta, hogy habár mindent megmutatok, mégsem az az első gondolata az embernek, hogy ’nézd már, ott a puncija!’ Így a képek abszolút vállalhatók.” Amikor a lap megkereste, Czifra Noéminek az sem okozott dilemmát, hogy kisgyerekes anya.

Vannak sarokkövei az életnek

„Amíg az embernek nincsen gyermeke, azt gondolja, valami változni fog, ha lesz. Olyan érzés, hogyan egy kamasz várja a szüzessége elvesztését, amiről úgy gondolja, valami nagy változást hoz majd az életébe. Vannak sarokkövei az életnek, a 18. születésnap, aztán a 30., a házasság, a gyerek születése. És amikor mindezeken túl vagy, rájössz, az égvilágon semmi nem változott. Pont ugyanolyan vagyok, mint Zsombor születése előtt. Sőt, talán még jobb formában is vagyok”- büszkélkedett Czifra Noémi.

A gyerekvállalásról így beszélt a műsorvezető. „Mindennek van egy természetes ideje. Nem vagyok annak híve, hogy a gyerek születése után két-három hónappal a kismamák már úgy pózolnak a magazinokban, hogy vékonyak és fittek. Azt hirdetik, pillanatok alatt visszanyerték a terhesség előtti alakjukat, és újból magukkal foglalkoznak. Ezt nem tartom egészségesnek” – mondta Czifra Noémi.

„A szülés után hosszú idő csak a gyerekről szól. Utána a természet rendje szerint visszaáll minden. A kisfiam fél éves korában hagyta abba a szopást. Amikor ő így tett, akkor kezdtem újból arra figyelni, hogy jó lenne már visszatérni az edzőterembe.”