Kiállt a természetes idomok mellett a brit divatot is ajnározó Kim Kardashian. Kanye West nője új ruhakollekciója bemutatója miatt adott interjút a Sunnak, és elmondta, nem csípi az olyan fickókat, akik az első randin nem tudják, hova vigyék a csajt. Legközelebb kis esküvőt akar, és a hócipője tele van a netes trollokkal.

A természetes, gömbölyded női vonalak Londonba akkreditált nagykövete akar lenni Kim Kardashian a Sun szerint. A tévés celeb állítja kijelentette: "Nagyon boldog vagyok, hogy promotálhatom az egészséges, természetes alkatot, a helyes étkezést, a testmozgást és annak az alaknak az elfogadását, amivel természettől fogva rendelkezel". Felidézte a szomorú 1990-es éveket, amikor a csontvázszerű modellek és celebek voltak a középpontban, ő pedig az örmény vonalaival esélytelen lett volna befutni.

Hétfőn mutatja be a Kardashian-klán a Dorothy Perkins róluk elnevezett új kollekcióját is, így nem csoda a nagy önreklám. A kollekciónak is az a lényege, hogy a teltkarcsúbb nők számára is kínál öltözködési alternatívát.

Baráti lamúr

Kim Kardashian beszélt Kanye Westhez fűződő kapcsolatáról, ami szerint egy mély barátságból alakult ki. Szerinte különleges olyannal összejönni, aki az ember mellett állt korábban, amikor még nem volt híres, és sok mindenen ment keresztül. Azt is hozzátette, reménytelen romantikusnak tartja magát, aki bármikor hajlamos egy pillanat alatt szerelembe esni.

Elmondta még, a következő esküvőjét nem akarja olyan nagy csinnadrattával csinálni, mint amit Kris Humphries kosarassal hozott tető alá. "Legközelebb egy szigeten akarom megcsinálni, csak a barátaimmal és a családommal és ennyi" – pedzegette a jövőt.

Felvázolta, milyen az igazi randibalfék is, aki az első randin ötlet nélkül fut össze a csajjal, és tőle kérdezi meg, hogy na most mi a fenét csináljunk. Szerinte egy randit a jó kaja és egy igazán jó beszélgetés tud kialakítani, meg persze egy olyan másik fél, akivel kölcsönösen megvan az a bizonyos szikra.

A netes zaklatás elleni harc vezére

A 16 és fél millió Twitter-követővel rendelkező Kardashian panaszkodott a közösségi médiáról is egy sort. Mivel van önbizalma, ő képes emelt fővel elviselni a támadásokat, és ezt tanácsolta mindazoknak, akiket zaklatnak online (ld. Amanda Todd esetét). "Ha valaki tényleg szenved, azt tudom neki mondani, hogy mindenképp beszéljen egy barátjával vagy szülőjével" – tanácsolta Kardashian. Állítása szerint testvérét, Khloét is sokat támadták régen, ezért mindent megtesznek a trollok visszaszorításáért.

A Sun-interjú végén még ajnározta egy sort a brit lányok öltözködési szokásait, felkiáltva: "Imádom a brit stílust!" Szerinte – talán a tré brit időjárás miatt – a bennszülött lányok pazarul variálják az egyes darabokat. Az ilyen csajoknak terveztették az új kollekciót.