Zajlik a Pro4 csöcsös időjárás-jelentését vezetni vágyó nők castingja, néhányukat már bemutatták a nyilvánosságnak. Melyikükre lenne kíváncsi?

A TV2 kitalálta, hogy viszonylag új csatornáján, a Pro4-en legyen már csöcsös időjárás-jelentés, amivel semmi baj nincs, mondhatni egyenes következménye Gaál Noémi frontális vonatkozásainak. Mi is elmélkedtünk egy sort, hogy mégis kinek kéne vetkőznie, miközben felszakadozó felhőzetről, meg nappali átlagos középhőmérsékletekről informálja a nagyérdeműt.

A csatornát azonban a jelek szerint hidegen hagyták a felvetéseink, a saját jelöltjeiket viszont bemutatták egy Aktív-riportban. Valószínűleg nem mindet, és valahol reméljük, hogy a végső győztes nem feltétlenül az alábbi videóban bemutatott nők közül kerül ki.

A nők dolga tehát az, hogy miközben a várható időjárásról informálnak minket, levegyék a pólójukat, majd a melltartót is. A jelentkezők közt ott van Fekete Tünde is, akit az Éden Hotelből ismerhet az, aki az ilyen nőket ismerni szokta. A jelek szerint továbbra is kevés szöveggel, aligruhában kíván televíziós karriert befutni. Katt a képre, ott lesz.

Sajnos nem tudjuk a műszőke, hatalmas műmellekkel, és kemény arcvonásokkal rendelkező versenyző nevét, de az kiderült, hogy szerinte nem a méret a titok, hanem „a kisugárzás, hogy

Melyikre kíváncsi?

meglegyen". Na, az van is neki, meg élettársa, aki támogatja a törekvéseit.

Egy Kitti nevű jelentkező, aki minket Kiszel Tünde harminc évvel ezelőtti, fekete hajú kiadására emlékeztet, már a harmadik diplomáját szerzi. Elmondása szerint azért jelentkezett, mert évek óta modellként dolgozik, és szereti. Mutogatott is képeket magáról, amint körbepucsít egy autót, igazán látványosan. Sajnos a meghallgatáson felsült, bár mint mondta, a nedvességtartalma végig megfelelő volt. Kíváncsiak vagyunk, hogy már jogászhallgatók ellen is indíthat-e az ügyvédi kamara fegyelmi eljárást, mert a főműsoridőben mutogatott csöcs egyszer már okot adott ilyesmire.

Viki is megmérette magát, na ő speciel egy barna hajú Katherine Heiglre emlékeztetheti a nézőket. Szegény kiszáradt, cuppogott is a feltöltött ajkaival, biztos nem vizet pumpáltak bele, ugye. Nem tudjuk, továbbjutott-e, de mint a riporter is megjegyezte, a lányoknak a vetkőzés nem okoz gondot, de a szöveges résztől nagyon tartanak. Meglepődtek, nemdebár?