A TV2 vörös időjósa a hűtőmágnesek szerelmese, és már annyi apró mágnest halmozott fel konyhájában, hogy lassan egy új hűtőt kell vennie. A kedvencei a feliratos hűtőmágnesek, amiken olyan Gaálhoz közelálló életbölcsességek olvashatóak, mint hogy "mindenki a maga módján álmodja meg az életét".

Bár Gaál Noémi továbbra sem szeretné az eddigieknél jobban felfedni magát például vetkőzős időjósként, legalább a konyhájába mélyebb betekintést nyertünk. A TV2 időjósa gyűjtési szenvedélyéről mesélt, és megmutatta nekünk a hűtőjét, ugyanis Gaál Noémi már-már mániákus hűtőmágnes gyűjtő. "Mikor elkezdtem gyűjteni a hűtőmágneseket, pár darab már volt a hűtőmön, mert ha elutazunk, mindig vettünk egy-egy darabot. Például New Yorkban, a Maldív-szigeteken, Barcelonában, vagy Egyiptomban. Aztán a húgomék is rendszeresen utaztak, és ők is mindig hoztak ajándékba. A kedvenc hűtőmágneseimmel pedig a saját ajándékboltomban találkoztam. Körülbelül tíz évvel ezelőtt egy cég kihozott olyan hűtőmágneseket, amin vicces feliratok, napi útravalók meg életbölcsességek voltak, és némelyiknek nagyon megtetszett a szövege" – mesélt szenvedélyéről Gaál Noémi, akiről eddig úgy tudtuk, hogy vegyesboltja, nem pedig ajándékboltja volt.

Fogynak a szabad felületek

A tévés eleinte recepteket, vagy fontosabb telefonszámokat tűzött ki a mágnesek segítségével a hűtőre, de később a hűtőmágnesek átvették a hatalmat a hűtőn, és a cetlik lekerültek. "Annyira nagyon sok nincs, hogy még egy hűtőre való legyen belőle, de idő kérdése csak" – viccelődött Gaál, de a képeket elnézve tényleg nem kell sokat várni arra, hogy még egy hűtőt vegyen, kifejezetten erre a célra.

"A kedvenc, feliratos hűtőmágneseimet úgy kell elképzelni, hogy például olyan szövegek vannak rajta, mint 'Mindenki a maga módján álmodja meg az életét', vagy amikor sokat jártam be korán reggel dolgozni a tévézés miatt, akkor szereztem be azt, amin az olvasható, hogy 'Jobban szeretném a reggeleket, hogyha később kezdődnének'. Vagyis ha voltak nehezebb pillanatok, akkor ránéztem, elmosolyodtam, és már mentem is tovább, tettem a dolgomat. Az ilyen feliratos mágnesekből legalább 25 db van, amik az én személyiségemhez közelállnak" – mondta az időjós, aki a szezonális hűtőmágneseket is fennhagyja, vagyis nyáron is van mikulásos mágnes a hűtőn.

Gaál Noémi – mint szinte minden kislány – gyerekkorában a szalvétákat is gyűjtötte, amit édesanyja a mai napig őriz, és néha hozzá is tesz egy-egy újabb darabot. "A suliban egymás közt cseréltük a kártyanaptárakat is. Például a Fabulonos kártyanaptárakból volt, azt hiszem, 8 féle, és abból kellett, ugye, a sorozatot összerakni. Mást nem nagyon gyűjtök. Nem kevés cipőm van, nem kevés táskám van, de azokat elsősorban a használatuk miatt veszem meg. Csak azért nem vásárolok meg egy cipőt, hogy a gyűjteményem nagyságát gyarapítsam. A kiegészítőket a ruhához veszem, hogy ha tényleg szükségem van rá – mondta a Velvetnek a tudatosan vásárló Gaál Noémi.

Partnerünk a Vatera.hu