Valeria Lukjanova, az ukrán barbiszerű modell megjelenése még mindig foglalkoztatja a külföldi bulvársajtót: nem hiszik el, hogy megjelenése nem photoshop eredménye. Lelepleznék, egyelőre 197-en.

Már a Daily Mail is beszállt a vitába, hogy Valeria Lukjanova, az ukrán ezo-Barbie valóban tökéletesen baba alakú-e, vagy photoshop az egész megjelenése. Arra hajlanak, hogy nem, mivel a videókban nem egészen úgy néz ki, mint a fotóin – ami mondjuk nem tűnik egy fegyverténynek, hiszen ha valaki modellfotókat készíttet magáról, az lássuk be, ritkán ússza meg retus nélkül.

Megszólaltatták a The Dirty celebblogot is, amelynek szerkesztője, Nik Richie amellett kardoskodik, hogy az odesszai műnő átveri a világot, mert a videóin tök máshogy néz ki, és emiatt megérdemelné, hogy leleplezzék. Az mondjuk igaz, hogy az alábbi felvételen nem babának tűnik, hanem egy félresminkelt pandának. De hallgassák csak, mit mond!

Bizony, Lukjanova arról panaszkodik, hogy a világ nem érti meg az ő szomorú egészségi állapotát, amely körülbelül abban merül ki, hogy a buksi fejéhez képest túl vékony a nyaka. A humán

Valódi?

hidroglóbusz ennél is tovább megy: nem is tudja egyenesen tartani a fejét, mindig oldalra billen.

Nemrég úgy nyilatkozott: örül, amiért sokan azt hiszik róla, hogy nem igazi, de most talán változhatott a helyzet, mert a videó végén azt üzeni az őt kritizálóknak, hogy felírta a nevüket a rosszak listájára. És a rosszak egyre többen vannak, még oldalt is alapítottak a szétcincálására, Leplezzük le Barbie-t néven.Csapatukban a Facebookon cikkünk megírásának pillanatában 197-en vannak, úgyhogy azért mozgalomnak nem neveznénk a dolgot. De mit gondol ön? Klikkoljon!