Valeria Lukjanovában és Justin Jedlicában annyira sok a közös vonás, hogy első ránézésre tökéletes párt alkothatnának. A két humán baba azonban fúj egymásra, pedig Barbie-lány már a nemzetközi karrier küszöbén áll.

Valeria Lukjanovát és Justin Jedlicát korábban már bemutattuk: előbbi saját bevallása szerint az orosz internet leghíresebb nője, mellesleg szermináriumokat tart arról, hogyan kell testen kívül utazni; utóbbi pedig a közelmúltig körülbelül kilencven plasztikai sebészeti beavatkozással módosította testét. Egyébként a jóég tudja, miből telik neki erre. Összehasonlításképpen: a férfi eddig százezer dollárt (22,2 millió forint) költött megjelenésre, a lány nyolcszázezret (178,3 millió forint).

Mivel mindketten teljesen beleszerelmesedtek saját magukba, és idejük nagy részét az tölti ki, hogy vagy az alakjukat formáltatják, vagy a formált alakjukat dokumentálják, ideális pár lennének, de ez sajnos sosem fog megtörténni. Mint a HuffingtonPost írja, a szanaszét szilikonozott férfinek nem jön be az odesszai műnő. „Tényleg szépnek tartom. De nekem úgy tűnik, hogy a megjelenését főleg a sminknek, póthajnak és »karcsúsító« fűzőknek köszönheti. A transzvesztiták ugyanezt az illúziót keltik már évek óta."

Jedlica szerint egy igazi testmódosítás-rajongó – mint ő maga is – büszkén viseli mindazt, amit megváltoztatott önmagán, és nem akarja lemosni. „Elfogadom, hogy tehetséges művész, de csak a kamerák előtt hozza ezt az »élő Barbie« figurát... Ezek után nem tudom, mennyire lehet hitelesnek tekinteni őt IGAZI Barbie-ként."

Na, ennyit a nájlonszerelemről (bár ebben is követhetik Barbie-t és Kent, hiszen 2004-ben a kaukucsházaspár elvált. Nem mi találtuk ki, a Mattel jelentette be annak idején). Jedlica egyébként nem tekinti magát Kennek, elmondása szerint önmaga újrafazonírozásához animékből szerzett ihletet.

Pedig közel a világhír

Lukjanova, még ha műférfi nincs is jó véleménnyel róla, öles léptekkel halad a nemzetközi celebbé válás útján: a V magazin most készített vele fotósorozatot és interjút. A modell szerint „sokan mondanak rosszakat azokról, akik tökéletesíteni szeretnék önmagukat. Ez kemény munka, de szerintük csak sebészek és képszerkesztők kérdése az egész. [...] Nem veszem komolyan, sőt, hízelgő a dolog! Ilyen a siker. Boldog vagyok, hogy földöntúlinak tűnök, ez azt jelenti, hogy jól végzem a munkám". Azt is közölte, a szórakoztatják a rá tett megjegyzések.

Van is min röhögnie: miután a fotói elkezdtek terjedni az interneten, a Jezebeltől a Daily Mailen át az ABC-ig mindenhol foglalkoztak vele – utóbbi azzal zárta riportját, hogy egyelőre tisztázatlan, létezik-e a lány, vagy ez csak néhány photoshopvirtuóz poénja. A V interjúja szerint az ukrán titkosszolgálat is ellenőrzi tevékenységét, na nem azért, mert így néz ki, hanem mert napistennőként tetszeleg, és végez spirituális szolgáltatásokat. (Nem, nem kurva.)

„Reggelente elkészítem az arcomat, masszíroztatok, aztán egy kicsit netezek. Meditálok, utazom az asztráltestemmel, majd edzek. Sétálok a legjobb barátnőmmel, hazamegyek, és vacsorát főzök a férfinek, akit szeretek. Aztán internetezek, olvasgatok, meditálok, majd lefekszem." Az ukrán ezo-Barbie napjai tehát így telnek, de van, amikor ugye oktat, mert a testen kívüli utazás szerinte az emberiség jövője, ezért jó felkészülni rá. Gyerekkora óta képzi magát ezoterikus témákban, ebben anyja témába vágó könyvtára volt segítségére. Amikor nem énekel, sminkel, vagy meditál, hegyet mászik. Akit bővebben is érdekel, itt olvashatja el az interjút. Vagy nézegesse a lányt mozgásban a Youtube-ján.