Vilmos herceg felesége frufrut vágatott magának, ez első ránézésre botor döntés volt, de mit gondol ön? Szavazzon! Bónusz: a hercegné ismét anyósának öltözött.

Katalin hercegné eddig ritkán változtatott a frizuráján (= leengedett, finoman ondolált végű haj), legfeljebb kontyot csináltatott magának. Az unalmas sérónak azonban lőttek: Vilmos herceg neje

Jó lett?

frufrut vágatott magának, csak hát minek.

A legjobb pillanataiban Farrah Fawcettet idéző hajszobrászati anomáliával csak az a baj, hogy frufrunak túl hosszú, másnak meg túl másmilyen. A hercegné konkrétan nem lát ki alóla, ha nem simítgatja félre eléggé. Galériánkban körbejárjuk a kérdést, nézze meg az irigyelt hajú Katalint.

A hercegné egyébként a nemzeti galériába ment új kiállítást nézni, ekkor készültek róla a fenti fotók. Mint a Daily Mail írja, megjelenése további érdekessége, hogy csaknem ugyanolyan ruhát vett fel, mint Diana hercegnő 1983-ban, amikor Károly herceggel Új-Zélandról a Bahamákra utazott. (Minibréking: nem a szokásos nude, hanem fekete cipőt viselt a türkiz szetthez.)

Katalin hercegné a ruházkodásával korábban is megidézte már a néhai hercegnőt: távol-keleti útján szinte ugyanolyan fehér szettben mutatkozott a protokolláris programokon.