Steven Tyler imád iszonyú előnytelenül öltözködni, ha a színpadon van, és akkor is, ha az utcán. A színpadon mindegy mi, csak csillogjon, az utcán pedig mindegy mi, csak legyen minél topisabb. Szinte állandóan zokni szandálban jár, csapzott hajjal, zavart tekintettel, egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy rocksztár.

Az Aerosmith az egyik legrégebbi, még mindig létező rockzenekar, a nagyok közül talán csak a Rolling Stones van jelen régebb óta a Steven Tyler vezette zenekarnál. Ennek megfelelően az Aerosmith énekese, Steven Tyler talán a legnagyobb, legidősebb rockikon Mick Jagger után.

Negyvenkét éve tölti meg zenekarával a nagyobbnál nagyobb arénákat, adja elő egyre érzelmesebb, nagyszabású dalait. Amikor a 64 éves énekes a színpadon van, extravagáns ruháiban egyértelműen látszik rajta, hogy a jelenkor egyik legnagyobb, legismertebb rocksztárja. Amikor viszont lejön a színpadról, akkor ez egyáltalán nem látszik rajta. Egyrészt ahogy idősödik, úgy hasonlít egyre inkább egy nagymamára, másrészt egyáltalán nem érdekli, hogy mit vesz fel.

Nagy kedvence például a szandál, különösen zoknival, különösen úgy, ha a szandál pántjain még kis szegecsek is vannak. Ha nem ismernénk Steven Tylert, egy-egy képe alapján nyugodtan mondhatnánk rá, hogy egy véletlenszerűen kiválasztott nagymamát, csövest vagy bolondot látunk a róla készült hétköznapi képeken. Galériánkban megtalálja a legelőnytelenebb képeket a rockikonról!