A színésznő talán nem rúgott be, csak túllőtte magát energiaitallal, úgyhogy mindenkit nagyon szeretett, főleg a zenészt. Egyedül táncikált, flörtölt és fotózkodott - nyilván mindent megörökítettek az épületes estéből.

Demi Moore szerda este részt vett egy bulin (a Chanel Beachside Barbecue című rendezvényen), ahol elég kínosan viselkedett, írja a Daily Mail. A színésznő nem biztos, hogy alkohol, de biztos, hogy energiaitalok hatása alatt állt, miközben olyan celebekkel szórakozott – illetve hozta őket zavarba –, mint Lenny Kravitz és Stacy Clooneycsaja Keibler.

Moore viselkedésének kínosságát nem is az okozta, hogy milyen lelkesen táncolt, hanem hogy egyedül tette azt, miközben mindenki – köztük Kravitz is – zavartan nézett a másik irányba. Egy idő után nem forszírozta a dolgot, csak a hajával jjátszadozott, és flörtölni próbált, illetve barátkozni, George Clooney már emlegetett barátnőjével. Jaj.

Moore-nak egyébként a pasija, Vito Schnabel (26 éves, mert a régi szokások lassan múlnak el) is ott volt a helyszínen,  igaz, tagadja, hogy járna a szuperpumával. Az E! News szerint mondjuk tényleg együtt vannak, de forrásuk szerint a színésznő lábában volt a bugi, partneréében nem.

Szegény

Az este jól beilleszthető abba az eseménysorba, amellyel Demi Moore egyéni sorstragédiája illusztrálható. Válása óta alig tudta összeszedni magát, szanatóriumba is vonult, és nagyon ritkán lehetett nyilvánosan látni. Eközben lányaival is megromlott a kapcsolata, és bár ez egy idő után rendeződött, ötvenedik születésnapját mégsem velük ünnepelte.