Egy szavazás szerint a brit állampolgárok többsége David Hasselhoffot szeretné maga mellett látni egy karácsonyi hangulatú fényképen. De kit szeretne Magyarország? Hasselhoff fotósorozattal kedveskedett, reméljük, a magyar győztes is értékelni fogja a gesztust!

David Hasselhoff, egykori, de épp visszatérni készülő népszerű sorozatszínész (jelenleg főállású hülye) győzött azon a brit szavazáson, ami azt próbálta kinyomozni, kivel szeretne közös karácsonyi képet a lakosság. Hoff természetesen meghatódott a végeredményen, és bár minden szavazóhoz nem mehetett el, legalább beöltözött Mikulásnak, szerzett rénszarvasokat és pózolt párat a 3 fokos brit tengerparton. Hősünk természetesen segédet is szerzett maga mellé, aki annyira nem meglepő módon egy nő. A sorozat legdurvább vizuális eleme mégiscsak az, hogy Hasselhoff lábai teljesen fedetlenek, ezzel tovább építve az elmebeteg imidzset.

Kivel fotózkodna?

Mivel nem szeretnénk, hogy csak arrafelé mondhassák el a véleményüket az emberek, most mi is megkérdezzük önöket: kivel szeretnének szívből egy igazán karácsonyi hangulatú közös képet? Esetleg a kedves tekintetű Korda Györggyel? Az akár puszira is rávehető Palvin Barbarával? Vujity Tvrtkóval, többezer Facebookos lájkért? Egy jó kis Amnesia egyenruhás pózolás Rubint Rékával? Az örök klasszikus Aradszky Lászlóval? Egy jó Kiszel Tünde a híres háromdimenziós naptárba? De egyszerűen ráugorhatunk az aktuális divathullámra, és vágyhatunk Szabó Kimmel Tamásra is, de ezt döntse el ön a galériánk megtekintése után!