Angelina Jolie esküvő előtti plasztikára készülhet

2012.12.17. 19:46
A színésznő állítólag le akarja szívatni a zsírját, és a ráncait is el akarja tüntetni, mielőtt egyszer, valamikor, a jövőben Brad Pitt nőül venné. Egy titokzatos forrás beszélt erről, és mi annyira komolyan vettük a ráncos veszedelmet, hogy ön meg is szavazhatja, mit kalapáljanak helyre Jolie-n a plasztikai szerelők.

Hosszú évek óta megy a találgatás arról, mikor kel végre egybe Angelina Jolie és Brad Pitt, és egyelőre nincs is fix, nyilvános dátum az eseményhez csatolva. Az Earsucker.com szerint az azonban körvonalazódik, hogy Jolie a nász előtt szike alá feküdne, és megpatkoltatna magán ezt-azt.

Szokás szerint egy meg nem nevezett forrás jelentette ki, hogy itt bizony a Ferenciek terénél átfogóbb felújítás kezdődik. "Angelina úgy hiszi, öregnek néz ki, és belefáradt ebbe. Ki van akadva a homlokán lévő ráncok, a tokája és a kis zsírgumói miatt, amiket a hasán, a fenekén és a combjain fedezett fel" – mondta a nevét nem vállaló forrás.

tk3s ajoliebeauty1028part2 43
Fotó: Rs-Jack-Campos/x17Online.com / Northfoto

Mit kupáljanak ki Angelina Jolie-n?

 • 1541
  Zsírfeltöltés a vézna lábára.
 • 586
  Még vastagabb száj kell neki.
 • 449
  Elég a betervezett ráncfelvarrás/zsírleszívás.
 • 339
  Mi az a toka, te úristen!?

A rejtőzködő idegen szerint azonban a látszat csal, a már csak ideig-óráig színészkedő Jolie-nak nem elsődlegesen a súlyával van gondja. A színésznő-rendezőnő attól retteg, hogy az idő előrehaladtával megereszkedik, meglöttyed a teste. Ezért született meg a Nagy Ráncellenes Háború terve, hogy Jolie a nagy napon szép bőrrel vonulhasson az oltár elé.

A titokzatos forrás szerint Jolie európai sebészekkel konzultált, többek között lézeres beavatkozás lehetőségét is mérlegeli. Emellett zsírleszívást is végeztetne a hasáról, combjairól, fenekéről. "Angelina hiszi, hogy napokkal az esküvője előtt nézhet még ki olyan fiatalosnak, mint a Lara Croftban" – zárta meséjét a forrás. Mi pedig feltesszük a nagy kérdést: ön szerint mit kéne kikovácsoltatni Jolie testén?