A színésznő mostanában annyira szeret magából hülyét csinálni, hogy a lányai ismét megszakították vele a kapcsolatot, 26 éves pasija pedig kidobta, mert árt a karrierjének. A színésznő most Düsseldorfban van, és nagyon komoly akar lenni.

Egyre szórakoztatóbb az a történet, amiben az 50 éves Demi Moore tinilányokat megszégyenítő módon intézi pasiügyeit. Ezt akár szó szerint is lehet érteni, ugyanis ezt a szenvedést már a színésznő három lánya, a 24 éves éves Rumer, a 21 éves Scout és a 18 éves Tallulah is annyira kínosnak tartja, hogy meg is szakították kapcsolatot szétesett anyjukkal.

Valami már akkor gyanús volt, amikor Moore 26 éves pasijával ment el bulizni,  de a celebléttől magát tudatosan távol tartani próbáló Vito Schnabel csak annyit látott az egészből, hogy nője kínosan próbál flörtölni Lenny Kravitzzel , aki inkább félrenézett, mint hogy lássa a vergődést. Állítólag a kapcsolatuk is azért ment tönkre, mert Schnabel rossz néven vette, hogy Moore odautazott hozzá az Art Basel nevű rendezvényre Miamiba, pedig nagyon nem kellett volna.

“Vito nagyon keményen dolgozott azon, hogy komolyan vegyék a műkereskedelemben, és nem akarja, hogy olyannak lássák, mint aki celebekkel randizik" – mondta egy névtelen forrás a New York Postnak. Szerinte a férfi karrierjének nem tesz jót, ha a nagy műgyűjtők azt látják, hogy az egyik műkereskedőhöz odarepül partizni a celebként élő nője . Ezzel vége is lett a nem túl hosszú kapcsolatnak.

A férfi számára zavaró médiafigyelem mellett Moore produkciója valóban ciki lehetett, ugyanis Bruce Willisszel közös három lányuk is ezután döntött ismét úgy, hogy az a legjobb, ha nem is látják, hogy viselkedik az anyjuk. “Bruce Willis most nincs annyira rivaldafényben, és ennek nagyon örülnek a gyerekek. Úgy érzik, Deminek többet kéne otthon lennie, és anyaként viselkednie” - mondta egy újabb névtelen forrás a Daily Mailnek. Szerinte az a szerencse, hogy a gyerekek már elég öregek ahhoz, hogy ellássák magukat, Rumer Willis lett a vezér, de a család nagyon megosztott.

Ön szerint ez

Úgy tűnik, Moore-t sokkal jobban zavarja, hogy kidobták, ugyanis a Celeb Dirty Laundry feltételezése szerint egyáltalán nem véletlen, hogy Moore a héten Düsseldorfba repült, ahol egy menő fotókiállítás van Museum Kunst Palastban Andreas Gurskys képeiből. Arról nincsenek infók, hogy a hatványozottan komoly műkereskedő exe is Németországban bulizik-e, de az simán benne van a pakliban, hogy az ostobán viselkedő Moore vissza így akarja bebizonyítani, hogy ő nem csak az a kiégett partyribanc, amilyennek azóta mutatja magát, amióta szétmentek Ashton Kutcherrel, hanem egy komoly nő, aki fotókiállításokra jár művelődni.