Mészáros Dórának nincsenek illúziói első saját neve alatt kiadott naptárának eladásairól. 12 különféle módon pózol, különböző mennyiségű ruhában. A naptár leginkább új weboldalának a promócióját szolgálja, de amúgy is akart már ilyet.

“Eredetileg nem naptárban gondolkoztunk, de hamarosan indul az új weboldalam, és erre kellett fotósorozat. Egész nyáron dolgoztunk, és ebből az anyagból került ki a naptár anyaga is. Félúton mondtuk azt, hogy legyen ilyen is” – mondta a Velvetnek a naptárkészítő celebek sorába beállt Mészáros Dóra, akinek a honlapján majd a naptár minden hónapjához fog járni egy teljes fotósorozat is a pornósból lett glam modellről.

Az biztos, hogy Mészáros nem ebből akar meggazdagodni: “Egyelőre mindössze ötven darab készült belőle, ha kell nyomunk újakat. Kopasz Zsolttal, a fotósommal nem is dolgoztunk külön ezen orrba-szájba, nem lett volna értelme. Nem is tudom, mennyire fog fogyni, de természetesen szeretnénk még nyomi belőle” – mondta a 2950 forintért osztott művel kapcsolatos ambícióit.

Mészáros Dóra mellei egyébként nem először láthatók az év minden hónapjában, 2010-re már készült egy külföldre is szánt verzió, abban régi szintetizátorokkal pózolt. “Önálló, azaz a nevemmel jelzett naptáram még soha nem volt. Céges naptárt fotóztunk már egy ismerősömnek, aminek mind a 12 lapján én szerepeltem, de annyira nem jellemző rám a rotációs naptár-kiadás, ezt meghagyom Kiszel Tündének” – szabadkozott a nő, aki nem is gondolja úgy, hogy hagyományeremtő lenne az, hogy kitehetjük a falunkra 12 verzióban. Mészáros Dóra mellesleg nem csak vetkőzni szokott, hanem jótékonykodni is, a nálunk is megemlített puszis gyűjtőakciója már 1100 kiló feletti ételt sikerült összegyűjtenie a menhelyeken élő állatoknak, ami szombaton kerül szétosztásra.