A celebeknek ott kell magukat tartaniuk valamivel az újságokban, de vannak olyan félresikerült próbálkozások, amiknek láttán csak a fejünket tudtuk fogni. Bélmosás, mellműtét, erőltetett drogsztori, talán-megcsalás, és egy túl jól dokumentált abortusz.

Beleznay Endre bélmosása

Tudjuk mi, hogy fel kell hívni a figyelmet, de azért arra a sajtóközleményre nem lehetett felkészülni, amit Beleznay Endre megkívánta a béltisztítást címmel kaptunk. „Általában egyébként jól működnek a beleim, de szerintem egy belső nagymosás senkinek sem árt. Ráadásul külön vonzóvá teszi a dolgot, hogy a béltisztítás közben a rendelő ablakából épp az egyik stadionra látok, így miközben átmosnak, még meccset is nézhetek” – mondta a színész, aki akkor még nem döntötte el, hogy egy szerkezeten keresztül látni akarja-e, hogy mi áramlik ki a beleiből. Reméljük, megérte.

VV Éva mellműtétje

Baukó Éva amúgy is parádézott egész évben, de a szomszédjával folytatott teljesen érthetetlen viszonyánál, a lakótársa megverésénél és VV Anikóval lezavart balhézásánál is keményebb volt az a dráma, amit a melleinek megcsináltatásával zavart le. Más ilyenkor fogja magát, és elmegy plasztikai sebészéhez, esetleg ha ingyen akarja, akkor megemlíti pár újságnak. Baukó ehhez képest mindenféle szondákról beszélt előtte, az orvosa hangsúlyozta, hogy csak akkor csinálja meg a csöcsöket, ha nem iszik, aztán egy ideig el sem ment a műtétre, állítólag azért, mert beteg lett.

Szabó Győző drogsztorija

Az, hogy egy híres ember bevallja Magyarországon, hogy drogproblémái voltak, teljesen rendben van. Sőt még az is, ha könyvet ír róla. Az viszont, hogy az amúgy magát színészként is jól eladó Szabó Győző hetekig csak arról tudott beszélni minden létező fórumon, hogy ő pontosan miket csinált, amikor heroinozott, lehetőleg mindig egy lapáttal rátéve az előzőleg előadott történetre, már unalmasabb volt a végére , mint Hajós András a Heti Hetesben előadott vicces dalai.

Hajdú Péter megcsalta Sarka Katát

Mi a legrosszabb?

A tökéletesnek tűnő pár férfitagjának valahogy el kell adnia botránykönyvnek szánt életrajzát, ezért illik nyilvánosságra hozni pár titkot is. A bemutatón Sarka avatta be a világot gyanújába, hogy szerinte legalább egyszer megcsalta ők gyerekeinek apja, de ez annyira a kapcsolatuk elején volt, hogy nem csinált belőle nagy drámát. Hajdú nem mondott semmit erre, csak azt, hogy „megcsalás az, ha nem tudja a másik.” Sarka azt mondta, egyszerű civil lányról volt szó, úgyhogy az már nyilván nem megcsalás, hiszen nem szerepelt a tévében. Az, hogy pontosan miről volt szó, azóta sem derült ki, mindenesetre a könyvet épp jól lehetett vele promózni.

VV Fecóék abortusza

Már a VV4-ben is kicsit erősnek tűnt az, amit Fecó és felesége, Angéla csinál, de hát el kell adni a műsort. Arra viszont nem tudunk épeszű magyarázatot találni, hogy miért kellett először örömködve előadni, hogy gyerekük születik, aztán könnyek közt bejelenteni, hogy inkább mégis elvetetik , és még a végén megemlíteni, hogy majdnem tönkrement a házasságuk emiatt.