Bődületesen erősen indul az idei év, hiszen már az első munkanapra összegyűlt annyi izgalmas videó, hogy csak kapkodjuk a fejünket. VV Éva hányatott sorsú mulatós szereplése, Ogli G beköszönése Münchenből, Varga Viktorék fura videója, és Fluor Ecküvel közös új dala is előkerült.

VV Éva mulatósa

Már értekeztünk róla korábban, de még mindig nem tértünk magunkhoz az első megtekintés óta. Szóval Éva Barna Barnabás mulatósceleb Zámbó Jimmy-feldolgozásához készült kliphez villant egy kis mellbimbót néhány vad tekintet és ujjnyalás között, miközben Barna  tapsol és énekel, sajnos nem teljesen a zenével azonos ütemben. Aki viccesnek találná, az lehet, hogy idén jól megnézheti majd magát, ugyanis Éva Facebookos üzenete alapján nagy változásokra számíthat a világ: “Trollok, lehet rajtam röhögni... de bebizonyítom, h ebben az évben sikeresebb leszek mint valaha! 2013 az én évem lesz” – riogatott Baukó. Éva egyébként lehet, hogy már meg is bánta a dolgot, mivel azóta mindenhonnan törölte a remekművet, de a soha sem felejtő internetnek köszönhetően még mindig látható, milyen az, ha VV Éva és Barna Barnabás összeteszi amije van.

Ogli G visszatér

Nem is akarunk mellébeszélni, nekünk nagyon hiányzik Ogli G munkássága, hiszen visszavonulásával egy mázsás kétméteres hiány keletkezett a magyar hiphopban. Ezért is örültünk meg nagyon Ogli Youtube-ra rakott újévi rappelésének, aminek az üzenetét nem értjük teljesen, de nagyon úgy néz ki, hogy a méltán legendás TKO formációja után ismét összeállnak Dopemannel. Csak remélni tudjuk, hogy kollégájával szemben ő nem tervez átmenni közéleti megmondóemberbe, és inkább az olyan örökzöld témákat elemezgeti majd, mint a drogok, az utca törvénye és a kurvák.

Varga Viktorék termékenységi tánca

A bevallottan exhibicionista Varga Viktor és nője, Cynthia Dictator nagyon unatkozhatott otthon, ezért egy rossza dalra porszívó és egy szék segítségével járnak termékenységi táncot. A végeredmény csúcspontja végül mégsem az, hogy milyen jól áll Dictatornak a porszívó, hanem az ízléses atlétában megjelenő Varga Viktor, akinek majomszerű mozgása örökre beleégett a retinánkba. A pár kivételesen nem meztelen, de a végén azért imitálnak egy dugást.

Fluor Tomi és Eckü tánczenéje

A filmen is bemutatkozó Fluor Tomi a jóslatoknak megfelelően tényleg nem tért vissza teljesen a hiphophoz, és 2012 utolsó napján a FLU névre hallgató idén megjelenő lemezéről tett közzé egy újabb partyslágert. Ebben is a Hősökből, esetleg a Stáb a tanyán részeiből ismert Eckü vendégeskedik, és bár a kötelezőnek számító veretős rész is megjelenik, valahogy szövegileg mégsem érezzük, hogy felvehetné a versenyt az Indokolatlan Pingvinnel, vagy a Halendával. A Mizut szándékosan nem említjük.