Negyedszer vetkőzött le a Playboynak Hargitai Bea, akinek még van mit behoznia a bűvös 14 címlapig, de még egy ideig úgysem akarja abba hagyni. A Prágában élő és az USA-ban tanuló nő imádja a fotózásokat, Nánási Pál kedvéért pedig akár a kútba is beugrana.

“Nem mondanám, hogy eltűntem az utóbbi években, egyszerűen másfelé fordult az életem” – mondta a Velvetnek a Playboynak mégis vetkőző Hargitai Bea, akinek még mindig nincs semmi baja a közszerepléssel. “Ugyanúgy élvezem most is, mint régen, hiszen eléggé exhibicionista vagyok, de más dolgok is elkezdtek érdekelni.”

A más dolgok jelenleg leginkább a tanulmányait jelentik, de Hargitai amúgy sem tölt mostanában elég időt Magyarroszágon az intenzívebb médiajelenléthez. “Három éve Prágában élek a párommal, és rengeteget is utazok. Úgy nem lehet karriert építeni, ha soha nem vagyok Magyarországon” – sorolta az okokat a 29 éves nő, aki egyébként egy amerikai egyetemen tanul táplálkozástudományt, de mivel szinte mindent el tud intézni online, nem veszi el túl sok idejét az ingázás.

Hargitai Beának ez a negyedik címlapja, és nagyon valószínű, hogy nem az utolsó. “Nincs olyan szám, amikor azt mondom, hogy elég volt. 50 évesen már nem biztos, hogy olyan sokan kíváncsiak rám, illetve én sem hiszem, hogy szívesen mutogatnám magam, de most még jónéhány évig megmutatom magam, mert úgy tűnik, egyre jobb formában vagyok. Persze csak ha van rá igény, de úgy tűnik, hogy van. Mindig azon hülyéskedünk a Playboynál, hogy én vagyok a magyar Pamela Anderson. Ő 14-szer volt az amerikai címlapon, úgyhogy van mit bepótolni.”

Az aktuális fotózás Nánási Pál stúdiójában zajlott, Hargitai ragaszkodik is hozzá. “Jó hangulatban elröhögcséltünk, ezeket kapta el. Én csak mozogtam, Pali pedig követett végig. Fantasztikus volt. Amikor már minden kész volt, akkor kitalálta, hogy menjünk ki, mert épp esett a hó, és jól mutatna, ahogy a fényekben engem locsolunk pezsgővel. Nekem nem is kellett többet mondani, annyira megbízom Paliban, hogy ha azt mondja, hogy ugorjak a kútban, akkor is bízom benne, hogy jó fotó lesz. Nagyon hideg volt, még locsoltam is a testem, de végül semmi bajom nem lett a mínuszokban” – avatott be minket a fotózás körüli tortúrákba.

Érdekes, hogy a Nánásinál kezesbárányként viselkedő nő saját bevallása szerint is nagyon hisztis civilben. “Szerencsém van, hogy a párom ezt el tudja viselni. Mindenről megvan a véleményem, nagyszájú vagyok, és tudom is, hogy mit akarok. Ez veszélyes kombináció. Fotózások alatt is temperamentumos vagyok, de ott megvan az alázat. Olyankor inkább vicces vagyok, és másik is csak nevetnek rajtam ilyenkor, ezért mindig jó a hangulat.”