A playmate ugyan tavaly még arról beszélt, állandóan vetkőzne, mostanra viszont rájött, már mindent elért a szakmában, amit lehetett. Ennek köszönhetően nem tudjuk megnézni, mennyit is fogyott valójában, és az sem derül ki, mennyi melle maradt. Hargitai Bea egyébként a médiaszerepléseit is minimalizálta, mert nincs olyan műsor, ami tetszene neki.

Hargitai Bea köszönhetően a két címlapjának, részt vett a szilikonvölgyre emlékeztető Playboy partin. A párjával Csehországban élő Hargitait továbbra sem zavarja, hogy eltűnt a melle, és hiába mondják neki ismerősei, hogy teltebb idomokkal jobban nézett ki. A playmate már nem akar vetkőzni, mert mindent elért, amit lehetett. Ráadásul hiába hívják televíziós műsorokba, nem akar menni, mert egyik sem tetszik neki.

A modellt, bár már a nyár elején lefogyott, ismerősei még mindig a fogyásáról faggatták. Nekik köszönhetően kiderült, amit az ártatlan szemlélődők a mellének hittek, az valójában a szivacsos melltartó. Hargitai szerint a fogyása nem szándékos, hiszen nem tud fogyókúrázni, de a vékonysága nem is zavarja, mert ő így érzi magát jól.

Hargitai Bea!

Annak ellenére, hogy a tavalyi Playboy fotózásán még azt nyilatkozta, ha tehetné, állandóan vetkőzne, ma már nem akarja magát ruha nélkül mutogatni. „Már nem is akarok annyira meztelenkedni, azt hiszem azon is túl vagyok. Nem azt mondom, hogy kinőttem ebből, nem érzem öregnek magam, 26 éves vagyok. Mindent elértem, kifejezetten korán. Már nincs hova fejlődnöm. Lehet, hogy más szeretne többet, de én nagyon elégedett vagyok, amit akartam, elértem” – nyilatkozta a Velvetnek Hargitai Bea.

Elmondása szerint azt is nagyon megválogatja, milyen eseményeken vesz részt, és talán ennek is köszönhető, hogy a csúnyán megbukott Senorita Szöszi óta nem lehet látni sehol. „Megmondom őszintén, hogy szerintem a médiában most nincs olyan műsor, amiben szerepelnék. Nagyon sok helyre hívnak, de nem nagyon tetszik egyik sem” – fejtette ki véleményét.

Az egykori playmate mindenesetre arra a kérdésre nem tudott válaszolni, mik a további tervei. „Olyan típusú ember vagyok, aki a mának él. Élvezem, ami most történik. Nem tudom, hogy később a médiában leszek-e vagy azzal fogok-e foglalkozni. Ha igen, annak örülni fogok, de ha nem, akkor se leszek öngyilkos.”