Állítólag ő a világ legszexisebb nője, ezért mi most megmutatjuk önnek, hogy milyen Mila Kunis, amikor nem a vörös szőnyegen áll egy puccos ruhában. Zsíros haj, nulla ruha, furcsa arckifejezések. Szexi?

Az a tippünk, hogy Mila Kunis, a világ állítólag legszexisebb nője az egész életét a lakásába zárkózva tölti, mert a róla készült képek 98%-án kizárólag teljes puccban, különböző eseményeken lehet csak látni őt. A maradék 2%-ban viszont megmutatja igazi arcát, mikor zsíros hajjal, kócosan, fénylő arcbőrrel, furcsa ruhákban mondjuk épp bevásárol, vagy egy meccsen van új pasijával, Ashton Kutcherrel. Nem volt könnyű dolgunk a képek összeválogatásakor, de megérte. Mila Kunis unalmas, és néha még ijesztő is, főleg mikor furcsa pofákat vág, szakadt göncökben. Utóbbi miatt a Dior is szerződést bontott vele, mivel Kunis képtelen úgy megjelenni az utcán, hogy legalább egy kicsit ne legyen trampli.

Ön szerint is Mila Kunis a világ legjobb nője?

Bár annyira mégsem lehet rossz nő Mila Kunis, mert Ashton Kutcher annak ellenére összebútorozott vele, hogy állítólag szerinte is kicsit el van formátlanodva a színésznő. Persze lehet, hogy a majd ezt felháborodva olvasóknak előre igazat kell adnunk, hogy a külső nem minden, és Kunis leginkább a kisugárzása miatt szexi, vagy azért, mert olyan dolgokat művel a színpadon, nagyközönség előtt, ami egy asztal alatt is kínos lenne. Például megfogdossa Justin Timberlake farkát, mert az vicces. Ön mit gondol? Tényleg Mila Kunis a világ legjobb nője? Vagy utóbbi érdemet csak az állitólagos elformátlanodás előtti teste miatt kapta, anélkül, hogy valaki ránézett volna az arcára mondjuk sorbanállás közben? Szavazzon!