A színész a Golden Globe díjátadón lányával, a 21 éves Olivia Washingtonnal az oldalán jelent meg, akit először a 62 éves feleségének néztek. Denzel Washington lánya nem tehetett mást, csak mosolygott, még akkor is, amikor apja arról kezdett beszélni, hogy kivel szexel.

A Gawker szerint Denzel Washington lányának óriási élményben lehetett része, amiért már elég idős ahhoz, hogy végigüljön egy 3 órás díjátadót, hogy a köszönőbeszédekben minden poént értsen, hogy végre celebekkel pezsgőzhessen, és hogy apja titkos románcának nézzék őt. Az Oscar jelölést is kapó színész ugyanis úgy döntött, hogy a Golden Globe-díjátadóra nem feleségét, hanem 21 éves lányát viszi el plusz egy főként. Így viszont Denzel Washingtonnak egész este magyarázkodnia kellett, hogy az oldalán nem 62 éves neje, Pauletta Washington látható, és nem is egy eddig be nem mutatott, titokzatos új nője, hanem lánya, a 21 éves Olivia Washington.

"Ő nem a feleségem, Pauletta" – figyelmeztette Washington szinte azonnal a Yahoo! videóján Ryan Seacrestet, még mielőtt az megkérdezhette volna, hogy ki a kísérője. Bár az utóbbi szerint úgy tűnhetne, mintha Denzel Washington maga is érezte volna a felesége és lánya közti hasonlóságot, és ezért magyarázkodott, kiderült, hogy a New York Timesnak tényleg sikerült rosszul azonosítania a színész partnerét. A New York Times később ezt javította is, és elnézést kért, amiért a tetejébe Washington vezetéknevét is rosszul írták le. Minket már csak az érdekel, hogy azt hogy ronthatták el. Szimpla 'V'-t írtak 'W' helyett?

Ön hány évesnek nézné Denzel Washington lányát?

Szerencsére Olivia Washington állítólag jól viselte, hogy 41 évvel idősebbnek nézték őt, és csak mosolygott, miközben apja azt magyarázta Ryan Seacrestnek, hogy ő nem az a nő, akivel szexelni szokott. Habár a furahajú Denzel Washingtonra utóbbi szövege miatt szívesen rápirítanánk, tökéletesen megértjük a félreértést, mivel a színész lánya tényleg hasonlít a saját anyjára, és korban is közelebb tennénk őt a 62-höz, mint a 21-hez. Nézze meg galériánkban, hogy a két nő mennyire hasonlít egymásra, és szavazzon, hogy ön hány évesnek nézte volna a 21 éves Olivia Washingtont.