Megan Fox a terhessége és szülése óta először szerepel címlapon, amivel együtt járt egy interjú is, és az öröm, hogy elolvashattuk a színésznő csodás gondolatait. Az internet maga az Antikrisztus, Bigfoot és a Loch Ness-i szörny érdekesebb mint egy jó film, Fox hisz a koboldokban, és Isten nyelvén üvöltene a templomban, miután megszállta a Szentlélek. Nem vicceltünk. Üljön le, mielőtt olvasni kezd.

Minden elismerésünk kijár Brian Austin Greennek, hogy a nap 24 órájában képes elviselni azt, amit feleségétől kap. Megan Fox megosztotta gondolatait az Esquire magazinnal, így már az egész világ tudhatja, hogy miről csacsoghat otthon férjének a Transformers jónője. Az IDontLikeYouInThatWay összegyűjtötte Fox interjújának legszebb mondatait, amikkel a színésznő tökéletes példát állít annak a mondásnak, miszerint valakit nem az eszéért szeretnek. (Ne lepődjenek meg, Fox most következő gondolatait próbáltuk minél szöveghűbben visszaadni.)

Szerinte Lindsay Lohan olyan, mint Marilyn Monroe

"Monroe nem volt erős akkoriban. Kicsit olyan volt, mint Lindsay. Egy megbízhatatlan színésznő volt, akinek minden lehetősége megvolt a világon, de elherdálta azt. Én nem szeretném ezt a példát követni." Ezzel kapcsolatban később magyarázkodott egy sort a Facebook oldalán, hogy Lohan és Monroe összehasonlítása akkor jött szóba, mikor a riporter rákérdezett, hogy Fox miért távolíttatta el alkarjáról a Monroe-tetoválást. Fox elmondta, hogy semmiképpen sem akart negatív hangnemben beszélni Lindsay Lohanről, mert őt is és Marilyn Monroe-t is tehetségesnek tartja.

Fox hisz az idegenek létezésében

"Téged nem érdekelne jobban az, hogy Bigfoot (Nagyláb) létezik-e, mint hogy megnézz egy jó filmet? Én hiszek ezeknek a lényeknek a létezésében... Loch Ness-i szörny, a Bell boszorkány (az amerikai folklór egyik híres kopogó szelleme). Ami engem kikapcsol a valóságból, az Bigfoot, meg a többi. Számomra ők a celebek."

Sajnálni kell, mert híres és gazdag

"Nem hiszem, hogy az emberek értenék, mit jelent híresnek lenni. Mind azt gondolják, hogy nekünk kussolnunk kéne, és abbahagyni a panaszkodást, mert nagy házunk van, és Bentley-t vezetünk, ezért az életünk csodás. Amit az emberek viszont nem vesznek észre, hogy híresnek lenni olyan, mint a legrosszabb gimnáziumi élmények, amikor az a tíz gyerek terrorizál a suliban. Híresnek lenni ugyanilyen, csak épp globális szinten – milliók terrorizálnak folyamatosan."

A templomban Isten nyelvén akar üvöltözni

"Láttam már őrült és varázslatos dolgokat. Láttam, hogy emberek meggyógyulnak. Még most is, mikor templomba megyek, imádkozás közben úgy érzem, hogy talán képes lennék nyelveken szólni, de mindig vissza kell fognom magam, mert nem tudom mit szólnának hozzá a templomban, ha elkezdenék különböző nyelveken üvöltözni. Olyan, mintha rengeteg energia akarnak kiszabadulni a fejed tetejéből – és most őrültnek fogok tűnni – de ettől olyan, mintha az egész testedben elektromos áram lenne. És akkor csak beszélni kezdesz, de nem gondolkozol, mert fogalmad sincs, hogy miről beszélsz. Szavak jönnek a szádból, amiket nem tudsz kontrollálni. Ez egy olyan nyelv, amit csak Isten ért meg. Ezt a nyelvet beszélik a mennyben. Ezt hívják úgy, hogy megszáll a Szentlélek."

Az internet maga az Antikrisztus

"Milliószor elolvastam a Jelenések könyvét. Nincs értelme. Valahogy dekódolni kéne. Mit jelent a sárkány? Mi az a prostituált? Mik ezek a dolgok? Mik a jelenések? Mit látott János? És aztán azon gondolkodtam, hogy mi az Antikrisztus? Mikor kitör a háború a Szentföldön, mint például most is, akkor ez annak a jele, hogy vége mindennek? És hol van a többi jel? Lehetséges, hogy akkor ez (mármint az Antikrisztus) az Internet, vagy maga a hírnév és a celebség?"

Az idegenek kincseket ástak el, a koboldok pedig léteznek

"Érzem, hogy valami szó szerint el van ásva, méghozzá ott, ahol a Maják éltek. Szereném feltárni az univerzum titkait. Mármint gondolatban. Én hiszek ezekben a dolgokban. Mindenben hiszek. Szeretek hinni. Az egész ír mitológiában is hiszek, például a koboldokban. Nem pont azokban, akiknek van egy csomó aranyuk, de talán volt valami a hagyományos értelemben is. Úgy gondolom, hogy ezek a dolgok nem csak az emberek képzeletében éltek..."

Szeretnénk azt hinni, hogy ez az év vicce, és Megan Fox mindenkit átvert, hogy ezentúl hagyják békén, mert láthatóan őrült, de félünk, hogy minden egyes szavát teljesen komolyan gondolta. Tényleg minden elsimerésünk és tiszteletünk kijár Brian Austin Greennek.