A Transformers színésznője egyetlen hülye nyilatkozattal elvágta magát Hollywoodban - most ott tartunk, hogy munkája nincs, ami van, az minek, a házassága romokban, és még a külseje miatt is beégett. Innen szép nyerni.

Amióta Megan Fox élete leghülyébb nyilatkozatát adta a Wonderland Magazinnak, mind magánélete, mind karrierje pocsékul alakul. Miután Michael Bayt, a Transformers-filmek rendezőjét Hitlerhez hasonlította, a filmet producerként jegyző Steven Spielberg utasítására úgy kihajították a sorozatból, hogy csak pislogott.

"(Bay) olyan, mint Napóleon, a kegyetlen, kérlelhetetlen őrültnek kijáró tiszteletet akarja kívni magának. Olyan akar lenni a forgatáson, mint Hitler, és olyan is. Szóval igazi rémálom vele dolgozni, de amikor nem rendezőként van jelen, nagyon érdekes személyiség” – ezekkel a szavakkal sikerült tönkretennie mindent, amin eddig melózott. Karrierje romokban, új szerepei épp nincsenek, úgy néz ki, hogy félredugott - ez is a filmnek köszönhető, és amiatt is derült ki - , ezen felül még az arcát is meg kell védenie a botoxoltság vádjától.

Tulajdonképpen ki a franc ő?

A főleg előnyös fizikai tulajdonságaiból építkező Fox a Transformers-filmekig ergyábbnál ergyább tévéműsorokban, illetve zs-kategóriás mozikban tüdökölt (például a Bad Boys 2-ben ő volt a lány, aki amerikai zászlós bikiniben áll valami vízesés alatt). 2007-ben aztán Bay a szárnyai alá vette, de minthogy Fox fő érdeme az, hogy dögösen tud kinézni, a sorozat után hiába kapott más filmekben is szerepet, egy percig sem nézték komoly színésznőnek. 2009-2010-ben három filmet forgatott, a legjobbat is mindössze 5,2-re értékelték az imdb.comon. Az egyikben prostituáltat alakít, a másikban kisangyalt (ebben Mickey Rourke-kal játszott, aki bevallotta, szerinte is pocsék a film), a harmadikban cheerleadert.

A Transformers-filmektől viszont a lehető legkényelmesebb helyzetet kapta: jónőként kellett futkároznia nem túl bonyolult történetvezetésű filmekben, és két forgatás között biztosítani a kellő mennyiségű sajtóvisszhangot, közepesen kurvás nyilvános megjelenéssel. Fox a szegény ember Angelina Jolie-ja: nincs benne semmi, de azt nagyon jól csomagolja. Most azonban nem lesz miért szépelegni, hiszen a szőnyegen pózoláshoz azért fel kell mutatni egy filmet, ám az már a lazacszájú, magazinban vetkőzős Rosie Huntington-Whitely-é, aki bőszen villantásturnézik.

Szerelem, házasság

Fox már egy éve férjnél van, választottja Brian Austin Green, aki maga sem számít hollywoodi színészóriásnak, viszont a nő szerint annak ellenére, hogy hol szétmentek, hol összejöttek ismét, házasságuk csodás. Green élete legnagyobb teljesítménye, hogy a Beverly Hills 90210-ben játszott végig, aztán annak megszűnte után más tévésorozatokban is feltűnt - illetve, hogy tigrisezést adott nejének.

A százas zsepiért kiáltó érzelemorgiának csupán az vetett véget, hogy Shia LaBeouf, akivel Fox együtt dolgozott a Terminátor-filmekben, bevallotta, hogy megvolt neki a kolléganő. A US Weekly egy Jól Értesült Forrásra hivatkozva azt írta, a kollegiális viszonyban akkor lépett fel érzelmi/fizikai többlet, amikor Fox és férje éppen nem voltak együtt néhány napig. Ezt amúgy házasságuk előtt elég sokszor és hosszasan csinálták, úgyhogy LaBeouf és Fox akár hosszú hónapokig is kamatyolhattak a forgatási szünetekben.

A Celebitchy szerint Fox beismerte, hogy volt időszak, amikor épp nem volt együtt mostani férjével, de még így is dühös kollégájára. Az OK! értesülései szerint Greennel most keményen dolgoznak azon, hogy megmentsék házasságukat, amelynek nem tettek jót a hírek. A férj egyébként tavaly úgy nyilatkozott: jó-jó, hát nekik is vannak hullámhegyeik és hullámvölgyeik, de már hat éve együtt vannak, és egyikükről sem találni olyan fotót, amin más nővel vagy férfival lennének láthatók, kivéve a nő LaBeouf-fel közös sajtófotóit, amelyek a filmekhez készültek. Csúnya.

Maradt a teste, de az meg kinek kell?

A színésznő jobb híján saját adottságaira hagyatkozhat, hogy további érdeklődést váltson ki a nagyvilágból. Nyers kajával karbantartott testét sokszor díjazták már, de most elég rosszkor jött neki a feltételezés, hogy porcelánbaba-bőrét a botoxnak köszönheti. Ezt egy Facebook-albummal próbálta cáfolni, amelybe fintorgós, homlokráncolós fotókat töltött fel. Szép próbálkozás volt, ám mint dr. Ferenczy József a Velvetnek korábban elmondta, a Fox szerint bizonyító erejű felvételek nem elegendőek, hiszen attól még, hogy a homloka emitt gyűrődik, még "előfordulhat, hogy oldalt még éppen a botox hatása alatt van. Ezt nem lehet pontosan megítélni. Lehet ez egy egyéni adottság is, hogy valaki éppenséggel azt a területet tudja ráncolni, de ez nem jellemző."

Az Amy Grindhouse blog most kaján örömmel ismertette egy, a celebek plasztikai sebészeti eljárásaival foglalkozó blog álláspontját az ügyben: szerintük Fox egyértelműen fotosopos segítséget kért a feltöltött fotókhoz, mert ilyen kunkori ráncai senkinek sincsenek, ráadásul egyszerre nem lehet függőlegesen és vízszintesen is ráncolni a homlokot. Szánakozva megjegyzik, nagy baj lehet a hölgy fejében, ha még arra is képes, hogy ráncokat rajzoljon a fejére, csak hogy ne gondolják róla, hogy elvégeztetett egy Hollywoodban egyébként meglehetősen gyakori beavatkozást. Szóval innen szép nyerni - esetleg még egy nyilvánosságra kerülő házipornóval tudná súlyosbítani a helyzetét.