Somló Tamás a The Voice zsűrijének legbölcsebb tagja, ennek megfelelően általában elég ködös véleményeket fogalmaz meg a versenyzőkről. Általában a háttértáncosokat értékeli, meg a színpadképet. Ha tudni akarja, milyen lehet versenyzőként Somló tanácsait hallgatni, próbálja ki a generátorunkat!

A tavalyi tehetségkutató-szezon legérdekesebb figurája Puzsér Róbert volt, aki markáns véleményét általában egy előre borítékolható formában osztotta meg a versenyzőkkel. A mostani szezonban a magyar zene egyik nagy öregje, Somló Tamás a legemlékezetesebb zsűritag, nem is kemény kritikái miatt, hanem azért, mert nagyon nehéz kihámozni a véleményeiből, hogy mit akarhatott mondani.

A The Voice-ban általában a háttértáncosokat, a színpadi összképet dicséri, esetleg valami, teljesen a műsorba nem illő dologról beszél. Összegyűjtöttük Somló Tamás mondatait az élő adásokból, és készítettünk egy Somlógenerátort, amivel átélheti, milyen lehet, amikor Somló Tamás zsűrizi a produkcióját.

Nincs más dolga, mint beírni a nevét a név mezőbe, majd Somló Tamásra klikkelni, és már jön is az ítélet. Aztán fejtse meg, ha tudja!

Név: