A magyar modell általában fehérnemű-vagy kozmetikumhirdetéseken szerepel, ahol elvárás, hogy dögösen nézzen. A munkaköri arckifejezés azonban a magánéletében is megjelenik. Vigyázzon, úgy marad!

Palvin Barbara mostanában elég sok hírességgel pózol, így nemcsak munka közben készülnek róla fotók, hanem azon kívül is. Legtöbbször az instagramon kerülnek elő ezek a képek, így volt ez a közelmúltban is, amikor Leonardo Dicaprióval, vagy Reese Witherspoonnal fényképezkedett.

A fotói többségén azonban megfigyelhető, hogy nagyjából ugyanazzal az arckifejezéssel tekint a világba, illetve a képalkotó készülékre. Láttunk már ilyet más, viaszarcú celebeknél, ők viszont egy általános, semleges mimikát gyakoroltak be, hogy nagyjából megfelelő képek készüljenek róluk mindenhonnan. Palvin azonban egy erősen hergelő tekintetet állandósított e célra, ami lehet megszokás, vagy munkaköri ártalom. (Csak nehogy úgy maradjon.) Megmutatjuk.

Ön szerint

Persze, ha így marad, az se baj, mert az övénél sokkal előnytelenebb képek is készültek tavaly, másokról. Britney Spears például a jelek szerint egész évben hülye fejet vágott, de Heidi Klum is közzétett olyan fotót, amin nem annyira néz ki jól, mint szokott. De legalább nem egy majomra hasonlít, mint Nicholas Cage általában. Ön mit gondol, jó ez a túlfűtött nézés, vagy menjen a levesbe, mert a szép arcú modellánynak nincs erre szüksége? Szavazzon!