Ahogy sejteni lehetett, a mély hangú tinédzserálom, Pál Dénes nyerte meg a Voice-t. A második Gájer Bálint lett, a United neki szurkolt, így Pély Barnáék most nagyon gyászolnak. A harmadik helyen Nádor Dávid végzett, a negyedik Weisz Viktor lett. Így alakult a Voice döntője percről percre.
  • "Na akkor ti sem mondjátok, ha hamis???" – kérdezte Kata emailben. Ha ön is szeretne felkerülni a kamu SMS-falunkra, akkor látogasson el az óbudai Árkád sörözőbe, vagy küldjön emailt a velvet@mail.velvet.hu-ra.

Ahogy sejteni lehetett, a mély hangú tinédzserálom, Pál Dénes nyerte meg a Voice-t. A második Gájer Bálint lett, a United neki szurkolt, így Pély Barnáék most nagyon gyászolnak. A harmadik helyen Nádor Dávid végzett, a negyedik Weisz Viktor lett. Így alakult a Voice döntője percről percre.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A műsorvezetők legalábbis ilyeneket szoktak mondani a tévés vetélkedőkben, realitykben, szóval mindenben, amit valaki megnyer. Ma ez a Voice, amelyben a versenykiírás szerint Magyarország hangját keresik. Mi a végjáték legvégéig itt leszünk, tudósítóink a Voice stúdiójában, a szerkesztőségben, de még a kocsmában, a házibuliban és a tűzhely mellől is azt figyelik, ami érdekes. Nem is beszélve szakkommentátor-gárdánkról: online streamen értékel Pély Barna, a United énekese-gitárosa, Mits Gergely, a United basszusgitárosa, és Mayer R. Noel, a The Poster Boy énekese-billentyűse-gitárosa. De ön is értékelheti azt, amit lát és hall, ha a 061-555-7135-ös telefonszámon, illetve a voice@velvet.hu e-mail címen tudatja velünk véleményét. Hajrá! (Ha pedig érthetetlen okokból nem nyűgözi le a műsor, nézegesse Szabó Kimmel Tamást, a Velvet szerkesztőségének fele nem tévedhet!)

  • Dukai Reginát sikerült elkapni a sminkszobában, és elárulta, hogy a műsor kezdete óta Gájer Bálint volt a kedvence − mert Michael Bublét is szereti − ezért örül, hogy vele került párba. Azt mondta, neki nem lenne bátorsága indulni egy ilyen kaliberű versenyben, ennek ellenére 1998-ban már próbálkozott egyszer a TV2 Kifutó című műsorában. Végül inkább modell lett, bár néha azért énekel.

  • Ha személyesen szeretne hozzászólni a Voice-döntőhöz, esetleg néhány keresetlen szót intézne a nagyvilághoz, akkor látogasson el az óbudai Árkád sörözőbe, ahol szerkesztőségünk kihelyezett részlete várja a kocsmák népének legfontosabb reakcióit! Szolid árak, családias hangulat jeligére!

  • A színész-műsorvezetőnek annyira finom illata van, hogy az egész stúdió szerelembe esett.

  • A Voice jól indult, azzal, hogy még a legelején tisztázták, nem kezdőket keresnek, hanem tényleg a legjobb hangú énekest - és nem számít a külső -, elég nagy elvárást állították fel. Az előválogatókon és még a párbajokon is néha olyan produkciókat láthattunk, amit sokszor lemezbemutató koncerteken sem. A legnagyobb meglepetés Fatima és Henderson Dávid voltak, a vak válogatáson tényleg libabőrös lett a legtöbb náző őket hallva. Fatima és Sudár Anita a Gangsa's Paradise-szal leénekelték a hazai popszakmát. A zsűritagok a vakválogatókon építő kritikákat adtak a jelentkezőknek, senkit nem aláztak meg direkt, és ügyeltek arra, hogy tényleg szakmai kritériumok alapján válogassanak. Az pedig csak hab volt a tortán, hogy Szabó Kimmel Tamás az első élő adást énekléssel indította - méghozzá olyat produkált, amit csak kevés versenyző.

  • Melyik volt jobb?

    Táblázatba sorjáztuk a főbb jellegzetességeket, amiket a két tavaly indult nagy tehetségkutató mutatott. Az X-Faktort végig sok bírálat érte színvonala miatt, a Voice kezdetben jól hasított, azonban az élő adásokon kijöttek a gyermekbetegségek. Következzen a végső ütközet az RTL Klub műsora, az X-Faktor és a TV2 show-ja, a Voice között! Apropó, mielőtt átfutná a táblázatot, szavazza meg a kőkemény kérdést: melyik volt a jobb tehetségkutató?

    JELLEGZETESSÉG X-FAKTOR THE VOICE
    Döntős énekesek/csapatok száma 12 24
    Nők-férfiak aránya (egynemű csapatokat egynek, vegyeseket félnek számítva) 6,5/5,5 11/13
    A vetélkedő Facebook-oldalának lájkjai január 25-én 312.353 48.099
    Zsűritagok megnevezése, neveik, szerepeik Mentorok: Geszti Péter (bölcs), Keresztes Ildikó (rocker), Malek Miklós (szakmabeli), Nagy Feró (kedveskedő visszatérő). Mesterek: Malek Andrea (kedveskedő visszatérő), Mező Misi (rocker), Molnár Ferenc Caramel (szakmabeli), Somló Tamás (bölcs).
    A döntők döntősei Oláh Gergő (győztes) és Antal Tímea Gájer Bálint, Nádor Dávid, Pál Dénes, Weisz Viktor
    Hasonló karakterek: Az Affektáló Cukiság Csobot Adél Schwarz Dávid
    Hasonló karakterek: A Tinik Spirit A Szécsi-ikrek
    Hasonló karakterek: A Nyálas Szépfiú Szabó Dávid Nádor Dávid
    Hasonló karakterek: A Megtestesült Rock Kovács László Stone Schrott Péter
    A média támadta őt, mert... Zámbó Krisztián, folyamatos minősíthetetlen produkciójáért Mohamed Fatima, egyszeri minősíthetetlen produkciójáért
    Műsorvezetők (szerepük) Ördög Nóra (fix koordináló szerep, kedves, cuki karakter, de az ember inkább arra koncentrál nála, trendi vagy kevésbé jól öltöztetett. Bónusz a közben képbe jött terhessége) Szabó-Kimmel Tamás (a műsor sajátosságai miatt hol bokszbírószerű, hol általános műsorvezetői szerep, de alapvetően jól koordinál, jó műsorvezető. Az elegáns, szépfiú imidzsét hozta végig)
    Technikai finomságok Sokszor lehetett bakikat észlelni, elcsúszott vágás, hangiba és operatőri bakik is előfordultak, bár nem mérgezték agyon a műsort. Érezhető volt az is az élő show-ban, ha valakinek az énekét felvételről vágták be. Az élő adást egy élő zenekar színesítette, de érezhető volt az éneklések színvonalának csökkenése, amint nem felvételről ment az adás. A jó hangmérnökök mellé sok panasz az operatőri és vágói munkára sem lehetett.
  • A közönség már akkor őrjöng, ha csak meghallja Pál Dénes nevét, ha pedig meg is látják, mindenki önkívületi állapotba kerül. A többi döntőst már kezdem sajnálni. Akár otthon is maradhattak volna.

  • Ki nyer ma?

    A verseny szabályai szerint mind a négy zsűritag delegált a döntőbe egy versenyzőt. Caramel Gájer Bálintot (32, Budapest), Malek Nádor Dávidot (24, Budapest), Somló Weisz Viktort (31, Somogymeggyes), Mező pedig Pál Dénest (21, Miskolc), akiről mi úgy sejtjük, meg fogja nyerni a versenyt.

    Ön szerint ki nyer ma?

  • Alig várjuk, hogy a döntőn miben jelenik meg a műsor egyetlen női szereplője (hiszen már az énekesek közt sem maradtak lányok). Lesz rajta vendéghaj? Esetleg egy szexi míder? Volt már példa mindkettőre.

  • Schobert Norbert kislánya is itt van, aki a közönséget a színpadon szórakoztatta a műsor előtt. A fitneszguru kislánya a Quimby agyonjátszott dalának, a 'Most múlik pontosan'-nak a refrénjét énekelte el. Félünk tőle, hogy nem ez az utolsó előadása a kis Larának. Tíz év múlva ugyanitt, ugyanekkor.

  • Ha saját üzenetét szeretné megjelentetni az adásfolyamban, akkor két lehetősége van. Vagy ellátogat az Árkád sörözőbe, ide Óbudára, ahol elmondhatja szerkesztőségünk tagjainak az üzenetét, akár a műsortól teljesen függetlenül is, vagy küld egy emailt erre a címre. Szeretlek Marika, a sas leszállt! jeligére várjuk üzeneteiket!

  • A United egy része, Pély Barnabás, Mits Gergő és a Poster Boy-os Mayer R. Noel már remegő térdekkel várják, hogy elmondhassák véleményüket a Voice döntőjéről. Itt aztán nem lesz cenzúra.

  • A színész-műsorvezető bármit felvehet, mindenben tökéletesen néz ki.

  • Már bemutattuk önöknek a saját fejlesztésű, Voice-ra ivós játékunkat. Ezt az önök felhasználói élményének fokozása érdekében kicsit felújítottuk a döntőre.

    • Ha Pál Dénes elmosolyodik az éneklés közben, egy kis rövidet kell inni, de ér hozzá alkoholmentes kísérőt választani.
    • Ha Malek Andrea táncol a székében, egy kis rövidet kell inni, de ér hozzá egy alkoholmentes kísérőt választani.
    • Ha Caramel lelkét megérinti egy dal, akkor sört vagy bort kell inni.
    • Ha valaki sír, legyen akár zsűritag, közönség, versenyző, akkor rövidet kell inni, egy rendes felesnyit.
    • Ha mindenki sír, vagyis a zsűritagok és a versenyző is, akkor pezsgőt kell inni.
    • Ha Somló Tamás együtt énekli valamelyik versenyzővel a számot, pezsgőt kell inni.
    • Ha állva tapsolnak a zsűritagok, pezsgőt kell inni.
    • Ha Gájer Bálint nem szvinget/szvingesített/szvingszerű valamit énekel, rövidet kell inni.
  • szerintem lehetne jobb is, de én csak a tévében látom, nem élőben.

  • A Velvet információi szerint a Miskolci Egyetem hallgatói körüzenetet kaptak e-mailben, hogy támogassák szavazatukkal az anyagtudományi kar (régi nevén kohász) másodéves hallgatóját, Pál Dénest. A Miskolci Egyetem körülbelül tízezer hallgatója kapta meg az e-mailt.

  • Szabó Kimmel Tamás mosolya a legcsodálatosabb az egész stúdióban. Teljesen felesleges reflektorokat használni.

  • Az énekesnővel a backstage-ben beszélgettünk, és kinevetett, mikor arról kérdeztem, kinek drukkol. Szerinte nem kérdés, hogy annak, akivel énekel. (Nádor Dávid)

  • Sokkal nagyobbszabású ez, mint a Megasztár. Élő zenekar, hangminőség, de most minden más. Nehéz már magamat beleélni a zsűri szerepbe, de a technikás énekeseket most is jobban szeretem.

  • A csodálatos illatú színész-műsorvezető fél órája robogott el mellettem a folyosón. Hozzámért!

  • Hajdú Péter felesége az eddig megszokottnál is vékonyabb, pisilés után sikerült vele beszélni a mosdó előtt. Sarka Kata Pál Dénesnek drukkol, mint rajta kívül még úgy 9 millió ember, de Fatimát is nagyon szerette, amíg Caramel ki nem tette a szűrét.

  • Az biztos, hogy a Voice nem egy focirangadó, a kocsmavendégeket nem villanyozta fel a tévé bekapcsolása és a tévéműsor. Bár, egy hölgyvendég a következőket megjegyezte: "Én annyira imádom a Caramelt! És már a Megasztár első válogatójakor megmondtam, hogy a Caramel fogja megnyerni! Kérdés, hogy Caramel tanárnak is olyan jó-e, mint versenyzőnek.

  • Nem? Nem baj. Van ugyanis egy Somló-generátorunk, amely már jó ideje üzembiztosan működik, kattintson ide, és kérje meg készülékünket, hogy értékelje az iménti produkciót, így teljes lehet az élmény.

  • A nézők nem láthatják, de az egyetlen női mester nem csak pontyruhába bújt, de cipője is olyan, mintha két jól megtermett ponty lenne.

  • Tanítványom is volt Gájer Bálint, szerintem nagyon sokat fejlődött a Voice-on belül is, de előtte is professzionális énekes volt. Szélsőséges helyzetekben kellett teljesítenie a műsorban folyamatosan.

  • Mező Misi szőrzete nélkül nem ússzuk meg a döntőt. De a mellszőr még mindig jobb, mint a hónaljszőr, amit legalább négy műsor erejéig néznünk kellett. Somló Tamás miért beszél egy már kiesett versenyzőjéről, amikor kampányolnia kellett volna Weisz Viktor mellett? Még jó, hogy Malek besegített neki, hogy hajrá Viktor.

  • de mi megmutatjuk: ide kattintva olvashatja a Hogyvoltját, sőt, kommentelhet is. Egy kedves felhasználó például az imént azt írta: „a helyszíni kollégáknak meg kívánok kitartást, ugyanis amint elindult a show, a lezárásig nem lehet kimozdulni". Hallod, Meju? (Szabó Kimmel tényleg lilában van?)

  • Dukai Regina élőben is hamis.

  • "Ezt az éneklés alatt nem csinálhatod!" – szólt rá kollégánkra az egyik vendég, akit érdekel a műsor, mert ellenbuli indult a laptopjáról a következő számmal.

  • A rengeteg reflektortól, táncostól, tűztől, szalagtól, villogó izétől nehéz követni, tulajdonképpen ki van a színpadon, és mit csinál. A rengeteg ugráló, szaltózó embert meg végképp nem értem. Gájer Bálint kétségtelenül sokkal jobban énekel, mint Dukai, aki hamiskásan lépett be az Ain't no mountain high enough dalt, de aztán egész jól belejött.