Ahogy sejteni lehetett, a mély hangú tinédzserálom, Pál Dénes nyerte meg a Voice-t. A második Gájer Bálint lett, a United neki szurkolt, így Pély Barnáék most nagyon gyászolnak. A harmadik helyen Nádor Dávid végzett, a negyedik Weisz Viktor lett. Így alakult a Voice döntője percről percre.
  • Melyik volt jobb?

    Táblázatba sorjáztuk a főbb jellegzetességeket, amiket a két tavaly indult nagy tehetségkutató mutatott. Az X-Faktort végig sok bírálat érte színvonala miatt, a Voice kezdetben jól hasított, azonban az élő adásokon kijöttek a gyermekbetegségek. Következzen a végső ütközet az RTL Klub műsora, az X-Faktor és a TV2 show-ja, a Voice között! Apropó, mielőtt átfutná a táblázatot, szavazza meg a kőkemény kérdést: melyik volt a jobb tehetségkutató?

    JELLEGZETESSÉG X-FAKTOR THE VOICE
    Döntős énekesek/csapatok száma 12 24
    Nők-férfiak aránya (egynemű csapatokat egynek, vegyeseket félnek számítva) 6,5/5,5 11/13
    A vetélkedő Facebook-oldalának lájkjai január 25-én 312.353 48.099
    Zsűritagok megnevezése, neveik, szerepeik Mentorok: Geszti Péter (bölcs), Keresztes Ildikó (rocker), Malek Miklós (szakmabeli), Nagy Feró (kedveskedő visszatérő). Mesterek: Malek Andrea (kedveskedő visszatérő), Mező Misi (rocker), Molnár Ferenc Caramel (szakmabeli), Somló Tamás (bölcs).
    A döntők döntősei Oláh Gergő (győztes) és Antal Tímea Gájer Bálint, Nádor Dávid, Pál Dénes, Weisz Viktor
    Hasonló karakterek: Az Affektáló Cukiság Csobot Adél Schwarz Dávid
    Hasonló karakterek: A Tinik Spirit A Szécsi-ikrek
    Hasonló karakterek: A Nyálas Szépfiú Szabó Dávid Nádor Dávid
    Hasonló karakterek: A Megtestesült Rock Kovács László Stone Schrott Péter
    A média támadta őt, mert... Zámbó Krisztián, folyamatos minősíthetetlen produkciójáért Mohamed Fatima, egyszeri minősíthetetlen produkciójáért
    Műsorvezetők (szerepük) Ördög Nóra (fix koordináló szerep, kedves, cuki karakter, de az ember inkább arra koncentrál nála, trendi vagy kevésbé jól öltöztetett. Bónusz a közben képbe jött terhessége) Szabó-Kimmel Tamás (a műsor sajátosságai miatt hol bokszbírószerű, hol általános műsorvezetői szerep, de alapvetően jól koordinál, jó műsorvezető. Az elegáns, szépfiú imidzsét hozta végig)
    Technikai finomságok Sokszor lehetett bakikat észlelni, elcsúszott vágás, hangiba és operatőri bakik is előfordultak, bár nem mérgezték agyon a műsort. Érezhető volt az is az élő show-ban, ha valakinek az énekét felvételről vágták be. Az élő adást egy élő zenekar színesítette, de érezhető volt az éneklések színvonalának csökkenése, amint nem felvételről ment az adás. A jó hangmérnökök mellé sok panasz az operatőri és vágói munkára sem lehetett.

Ahogy sejteni lehetett, a mély hangú tinédzserálom, Pál Dénes nyerte meg a Voice-t. A második Gájer Bálint lett, a United neki szurkolt, így Pély Barnáék most nagyon gyászolnak. A harmadik helyen Nádor Dávid végzett, a negyedik Weisz Viktor lett. Így alakult a Voice döntője percről percre.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!