A magyar modell a Twitterén nemcsak hódítóan néz, hanem a rajongóival is tart kapcsolatot. Egyiküknek még a lelkére is beszélt: arra kérte, ne ölje meg magát, küldi felé a szeretetet. Mások ruhát terveznek neki, vagy lerajzolják.

Palvin Barbara egyre többször bonyolódik csevejbe a Twitteren a rajongóival, nemcsak szexin néz rajta. Ez, amellett, hogy jelzi, a magyar modell egyre ismertebb nemzetközi sztár, kiváló lehetőséget rejt Palvin felületes megismerésére. (Az oldalát egyébként itt találja.) A közelmúltban például egy román rajongója öngyilkossággal fenyegetőzött, mire a modell ezt válaszolta neki: „édes szívem. Kérlek, ne mondj ilyet. Erősnek kell lenned! Itt vagyok neked! Mind itt vagyunk neked! Küldöm a szeretetet". A teljes beszélgetésért a képre, vagy ide kattintson!

A modell tehát szívén viselte szomorú rajongója helyzetét, aki borzasztóan örült a figyelemnek. Mint írta, elsírta magát örömében, aztán azt is hozzátette: „bárcsak megölelhetnélek most! De az is jó lenne, ha elmesélhetném a történetem, hogy megérthesd a fájdalmam... :(".

De nem a román Monique az egyetlen barbella (ahogy Palvin a női rajongóit nevezi, a férfiakat pedig barbelló), aki kiérdemelte a modell figyelmét: egy másik fiatal lány ruhát rajzolt neki, mire Palvin azt írta, talán legközelebb ebben kellene megjelennie a vörös szőnyegen. Egy magyar lány, aki a példaképének tekinti, pedig magát a modellt rajzolta le, Palvin ezt is közzétette.