A Mr. Skin minden évben kinyomozza, melyik filmes meztelenkedés sikerült a legjobban. A szempontok tiszták, legjobb melleket, fenekeket és összhatást is keresnek, a szavazást az olvasókra bízzák.

Az idei évben is lehetőségünk nyílik rá, hogy közösségileg döntsünk el egy nagyon fontos dolgot: melyik filmes meztelenkedés volt a legjobb, szétszedve külön melles, fenekes, újonc, sorozatos és összesített kategóriákra. Ahogy már évek óta, most is a Mr. Skin Annual Anatomy Awardson derülnek ki ezek a dolgok, a díjat tizennegyedik alkalommal osztja ki az internet.

A hét kategória fejenként öt jelöltje közt természetesen idén is megtekinthető jópár híres ember kamerák előtti meztelenkedése: debütál a Mr. Skinnél például Kristen Stewart is, aki végre nemcsak a híres nyitott száját osztja meg a nagyvilággal, hanem az Úton filmadaptációjában a melleit is megtekinthetjük, ő például Sarah Silvermannel vetélkedik.

A Full Frontal kategóriában indul a leghíresebb versenyző, ő a 49 éves Helen Hunt, aki A kezelés című filmben nem csak melleit mutatja meg a nézőknek, hanem teljesen megcsodálhatjuk előlről, mit tartogat a ruha alatt a színésznő. A Californication című tévésorozat természetesen idén is behúzhat díjat, a legjobb tévéműsorok közül többek közt az itthon is népszerű Boardwalk Empire-t kéne legyőznie a töménytelen csöcsöt és segget felmutató darabnak, és ismét kaphat egy díjat a szinte csak és kizárólag meztelen jelenetei miatt emlékezetes Camilla Luddington is.

Ahhoz, hogy beszállhassunk ebbe a fontos szavazásba, és kimutatható nyomot hagyjunk véleményünkkel a végeredményben is, mindössze regisztrálni kell a Mr. Skinre, aminek segítségével egyből végigmazsolázhatjuk, pontosan melyik jelenetek miatt váltak jelöltté a legjobb meztelenkedő színésznők. A győzteseket február 19-én jelentik be.