A Sunday Times magazin bizarrul Diana hercegnőhöz hasonlítja Rihannát. A címlapon egy a hercegnőről és az énekesnőről összemontázsolt kép szerepel, ami miatt azt hihetnénk, hogy az összehasonlítás ötlete onnan jött, hogy találtak egy fotót Rihannáról, amin tiarát visel. A cikkből viszont kiderül, hogy utóbbin, és azon kívül, hogy mindketten nők, több hasonlóságot is találtak.

A Sunday Times szerint Diana halála óta nem volt olyan híresség, akit annyira imádott volna a kamera, és a világsajtó, mint Rihannát, és szerintük az is hasonló a két nőben, hogy mindkettejük magánéletét folyamatosan követték és követik az emberek. Próbáltak abban is párhuzamot vonni, hogy Diana is egy szerelmi háromszög részese volt, mint ahogyan Rihanna is, ám utóbbi szerintük szerencsés helyzetben van, amiért később született. Úgy vélik, Rihannának könnyebb, mert az Instagramján és Twitterén keresztül megoszthatja a rajongóival magénélete minden percét, és ezért nem üldözik őt annyira lesifotósok, mint Dianát.

A tényt, hogy Rihanna szinte éjjel-nappal fotókkal is dokumentálja az életéről szóló bejegyzéseit, olyan újdonságként kezeli a magazin, mintha a többi celeb azt se tudná, hogy létezik az internet, vagy mintha nem hallottak volna még Beyoncéról. A magazin úgy csodálkozik rá a világra és az internetre, mint egy újszülött, ugyanis szerintük évtizedek óta nem lehetett látni olyan stílusú fotókat, mint péládul az, amit Rihanna posztolt magáról, amint félmeztelenül fetreng egy kandalló előtt. Hasonlóságot látnak még abban is, hogy szerintük mindketten érzékeny, sebezhető vidéki lányokként kerültek a rivaladfénybe, akik „lassan felfedezték, hogy borzasztóan fotogének, és a kamerák számára élő szobrok voltak. Mindketten hamis intimitást alakítottak ki a fotósokkal és a nyilvánossággal, majd mindketten a szerelemben próbálták megtalálni a biztonságot, de hiába” – írja a magazin.

A magasztos és zavaros összehasonlítást egyébként Rihanna is olvasta, mert épp Londonban tartózkodik. Az énekesnő Twitterén posztolt fotókat arról, hogy buliból hazaérve a Sunday Times újságjai várták otthon, aminek címlapján egy fotómontázs van róla és a hercegnőről, amihez Rihanna sem tudott sokat hozzáfűzni: "Sosem hittem volna, hogy ennyi ember valaha is ismerni fogja a nevemet, most pedig már  Diana hercegnő neve mellett van egy újság címlapján. Ha az ember hagyja, az élet gyönyörű tud lenni."