32 éves korára már csak ritkán tud olyat csinálni, amin bárki is meglepődik. Ez talán annak is köszönhető, hogy nem issza le magát a sárga földig minden adandó alkalommal, de szerencsére a születésnapi buliján összejött.

Sajnos már elmúltak azok az idők, amikor Paris Hilton pontosan azt csinálta, amit az átlagnál sokkal jobban eleresztett fiatal lányok szoktak csinálni. Pedig pár évvel ezelőtt ő volt minden semmittevő celeb ikonja, a nő, aki csak úgy hobbiból kiadott egy lemezt, kiszivárogtathatott egy házipornót, és olyan intenzíven mulatozott, hogy szinte minden héten megjelent egy részeg képe valamelyik újságban. Adózzunk is tisztelettel a 2000-es évek legfeslettebb nője emlékének egy képsorozattal, amin végig látványosan részeg!

Azt nem mondjuk, hogy Hilton az utóbbi egy évben tehetségesebb lett bármiben is, de így 32 éves korára eljutott addig, hogy a születésnapi bulija ezer éve az egyetlen esemény volt, amin gyaníthatóan sokkal több mindent fogyasztott, mint amivel fényképezőgépek elé szokás állni. A Paris Hilton univerzumban a szombaton lezavart buli sem számított egyébként akkora durranásnak, mert bár a földről kellett összekaparni, szokásától eltérően ezt is megpróbálta méltósággal elnevetni.

Az idei születésnapja egyébként sem úgy alakult, ahogy tervezte, mivel tíz évvel fiatalabb pasijának úgy szétvágta a síléc a lábát, hogy kórházba kellett szállítani. A körülötte uralkodó viszonylagos csend magát Hiltont is zavarhatja, talán nem is véletlen, hogy a hozzá hasonlóan semmiben nem kiemelkedő, viszont házipornóval és menő barátokkal szintén rendelkező Kim Kardashian hátán szeretne visszakapaszkodni a köztudatba.