A szőke megélhetési celeb előfordulása a köztudatban erősen lecsökkent. Visszatér még valaha? Kim Kardashian örökre letaszította a feledés bús mocsarába? Magányosan fog meghalni, és mire megtalálják, már porcicák ülnek a szemráncain? Mit gondol?

Paris Hiltonnal baromi régóta nem történt semmi, ami érdekes. Legutóbb azért emlékeztünk meg róla, mert szerepet kapott a dán Éden Hotelben, előtte meg buzizott egy csúnyát. A kvázi-eltűnésnek (mert néha azért megjelenik, vagy jótékonykodik kicsit) több oka is lehet: vagy megfeledkezett róla a világ, mert már van helyette Kim Kardashian, vagy a pasijával való nyunyukázás köti le az idejét. A harmadik lehetőség, hogy megunta a celebséget, kizárt.

Merthogy akármi is az indok, biztos, hogy jó ideje próbál visszajutni a köztudatba – nemcsak azért, mert a celebek ezt szeretni szokták, hanem mert úgy sokkal kelendőbb minden holmi, ami a neve alatt fut, legyen az cipő, parfüm, vagy retikül. Ehhez viszont nem lesz elég csak annyi, hogy mélyenszántó gondolatokat posztol a Facebookon, miközben jobb ügyhöz méltó buzgalommal pózol.

Kimmy, legyünk öribarik!!!

Hilton keményen dolgozik azon, hogy vele is foglalkozzanak. A helyzetét nehezíti, hogy ami sok évvel ezelőtt ő volt Amerikának (= celeb, aki szexi, valamiről híres, ezért folyton a tévében meg címlapokon van, de nem különösebben okos, viszont jól él a sok vacakból, ami a neve alatt megy, ja és van házipornója), az mára Kim Kardashian. Emlékeznek még, mekkorát bukott Hilton új tévés próbálkozása? Na ugye.

Eleinte nem is voltak túl jóban, Hilton jó nagy hisztit nyomott emiatt egy tévéműsorban, meg túróseggűnek titulálta ellenfelét, na de aztán! A sokéves hallgatásból az lett, hogy amikor Kardashian bejelentette terhességét, Hilton a Twitteren az elsők közt gratulált neki.

Megyek én mindenhová

Hilton sokat utazik mostanában: nem nagyon utasít vissza felkéréseket, legyen az moszkvai címlapfotózás, a kínai Miss Universe verseny, vagy dj-zés Sao Paolóban. Jó, néha befigyel neki egy Vanity Fair címlap is, de a Twittere azért inkább arról árulkodik, hogy mindenhová lohol, ahová kap

Önnek hiányzik?

meghívót. Jó, van, ahol még sztárnak számít: egy K-pop énekes klipjében is megfordult a nyár legutolsó napján, Malibuban. Az azt megelőző hónapokat a francia riviérán töltötte, de különösebben ott sem volt izgi.

Ezen kívül, a teljesség igénye nélkül: avatott night clubot Sydneyben, bulizott sok pénzért Franciaországban, és ide sorolható még a cikkünk elején említett, dán Éden Hotelben megejtett kaland. (És nem, nem azt mondjuk, hogy nincs cikibb módja a pénzkeresésnek, de valódi sztárok ritkán kapnak az ilyen alkalmakon.)

Cuki vagyok

Az örökösnő a cukiságfaktorra is rádolgozik: elismertsége csappanásával fordítottan arányosan munkálkodik a közjóért. Először pénzt osztogatott Mumbai utcáin, aztán rájött, hogy élete mit sem ér anélkül, hogy segítsen a rossz sorú gyerekeken. Akik közül néhányat meg is ajándékozott, igaz, két évvel később, de biztos közben is volt jófej, csak eltitkolta.

Szerencsére nemcsak az emberekkel, az állatvilággal is jól bánik: bélszínt rendelt egy kóbor

Ön szerint

kutyának, a közelmúltban pedig megvigasztalta Demi Moore cicusát. És ha mindez nem lenne elég, úgy viselkedik, mint mindenki azonnal hideolt facebookos ismerőse: szexis, vagy giccses fotókat posztolgat, amelyeket életbölcsességekkel ír körbe. (Például: a mosoly a kulcs, amely mindenki szívén kinyitja a lakatot.) Ja, masnival is dekorálja magát.

Bedőlt tervek

Egy próbálkozásáról viszont biztosan tudjuk, hogy befuccsolt: lassan két éve megint zenélni akar, megint. Ahhoz képest, hogy azt monda, amikor csak ideje van, az új albumával foglalkozik, még mindig nincs kész – vagy ennyire elfoglalt, vagy rájött, hogy hiába akar nagyon menő dj lenni, nincs sok esélye. Pedig elvonult stúdiózni, tavaly nyárra albumot is ígért, csak hát aztán kijött az első dala februárban. Ami ilyen lett. És szerepel benne a „No one is safe in the twitter sphere anymore" (senki sincs biztonságban a twitterszférában) kifejezés is, ezt maga Hilton szavalja. Zseniális.

Eközben dj-zett is, házi puzsérgenerátorunk és a szakma szerint is pocsékul. Azóta nem dj-zik. Viszont a fiújával jól megvannak, és ha nem ragaszkodik ahhoz, hogy karriert építsen, akár egész nyugodt és szép élete is lehet. Hiltonként még éhen halni sem fog.