A glammodell ismét belebújt a Baywatch ikonikus úszódresszébe, és jobban néz ki, mint tizenöt évvel ezelőtt, amikor utoljára viselte. Az egyik magazinnak elmondta, hogy titka az önfegyelem és a diéta, egyébként pedig szívesen vetkőzne a Playboynak is.

Amikor Carmen Electra legutóbb viselte az ikonikus, baywatchos úszódresszt, mindössze huszonöt éves volt. Most, tizenöt évvel később újra belebújt, és határozottan kijelenthetjük, hogy jobban néz ki, mint valaha. A modell-színésznő az In Touch magazin kedvéért vette fel újra a piros úszóruhát. A képeket kicsit érthetetlen módon egy tűsarkúval próbálták feldobni, ami a homokban kicst túlzásnak tűnik.

Ne legyen igazunk, de egyébként ordít, hogy a homokos tengerpartot utólag fotoshoppolták Electra mögé: az árnyék is sántít, a fények sem az igaziak, a kontúrok is túl erősek, az említett tűsarkú se akar eltűnni a göröngyökben, pedig máskor mindig megkeseríti a nők életét. Ettől függetlenül tipikusan olyan fotó született, amit tiniként a legnagyobb kedvvel raktunk volna ki a lakótelepi lakásunk ajtajára, vagy az egyik falára, és hosszan merengtünk volna az élet értelmén.

"Hihetetlen érzés, amikor újra benne voltam" - nyilatkozta a modell a lapnak. Carmen ugyanis állítólag vonakodott, hogy újra belebújjon-e. "Milliószor jobb volt, mint ahogy elképzeltem." Mint mondta, a diétnak és a táncnak köszönhetően jobban érzi magát most, mint huszonöt évesen. A sikeres diétát pedig annak a fegyelemnek köszönheti, amit még balettáncosként sajátított el. Ahogy az In Touchnak elmondta, ha felkérnék, a Playboy-címlapra is igent mondana.

A glammodell az utóbbi időben arról nyilatkozott, hogy az adoptáláson gondolkodik. "Nyitott vagyok a gyerekre. Ebben az évben a munka az első, de nem zárkózom el az örökbefogadás gondolatától. Szeretem a gyerekeket. Bátorító és viccces anya szeretnék lenni" - mondta nemrég a Touch Weekly magazinnak. Electra mostanában szakított Simon Cowellel, szóval szabad a pálya. A negyvenedik születésnapjára készített összeállításunkat itt olvashatja.