A díjátadó-szezon legszebb, illetve legrondább ruhái és ékszerei mellett az idei vörösszőnyeges eseményekről sem hiányoztak a mély dekoltázsok és majdnem-villantások. A dailymail.co.uk szerkesztői összegyűjtötték, melyek voltak az ifjú sztárjelöltek és korosodó dívák legszélsőségesebb, már-már illetlen mellkirakásai a gálákon, nézze meg őket galériánkban!

Britney Spears amellett, hogy a Lady Gagát is gyakran öltöztető Micheal Cinco földet söprő couture ruhájában és frissen fodrászolt barna hajával leginkább egy csokoládéból kiöntött szobornak tetszett Elton John estélyén, azért ellenőrizhette volna dekoltázsát indulás előtt. Az olykor negyvenes vidéki büfésnőnek tetsző Spears V-nyakkivágású ruhája mellé egyébként különösen visszafogott De Grisogono ékszereket és Saint Laurent cipőt választott az alkalomra.

A 43 évesen szuper formában lévő angol származású Minnie Driver kissé túllőtt a célon ezüst flitterekkel borított, mélyen kivágott ruhakölteményével, melyhez arany színű Reese Hudson táskát választott a Vanity Fair vörös szőnyegére. Ön mit gondol Driver ruha választásáról? Felvenne ilyen merész estélyit negyven felett, vagy inkább egy klasszikusan elegáns, visszafogottabb darab mellett döntene?

Hasonlóan huncut és felül-semmi designer estélyit választott a közelmúltban a tavalyi év legjobban öltözött nőjének választott Gwyneth Paltrow, aki a német Bambi díjátadóra választotta Elie Saab V nyakkivágású, tetőtől-talpig flitterekkel borított smaragdzöld ruháját. De a köldökig kivágott ruhától nem rettent vissza a brit fehérnemű modell, Abbey Clancy és Holly Willoughby angol tévés személyiség sem, aki a Vanity Fair partiján tette közszemlére melleit.

Heidi Klum sem volt szégyellős hangulatban, mikor kiválasztotta méregdrága Julien MacDonald arany színű estélyi ruháját az Oscar-gálára. A felsőrészben erősen hiányos darabot a legtöbb divatszakértő nem találta a vörös szőnyegre illőnek. Ön mit gondol, valóban többet láttunk Klumból a kelleténél, vagy úgy gondolja, hogy nincs mit szégyellnie a három gyermekes modellnek? Esetleg  kitiltaná az efféle megbotránkoztató, hatásvadász ruhakölteményeket a vörös szőnyegről?