Fekete Dávid új klipjéről délelőtt már megemlékeztünk, de minél többször nézzük meg, annál erősebb az érzésünk, hogy ez egy hibátlan alkotás. Kiragadtuk belőle a hét legtökéletesebb pillanatot, arra az esetre, ha önöket még meg kéne győzni. Íme.

1. A visszaugró szemüveg

Na?

Arnold Schwarzenegger vagy Keanu Reeves? Arnold, vagy Keanu? Arnold, vagy Keanu? Őrült nehéz eldönteni, hogy ez a Terminátor, vagy Neo a Mátrixból, de talán mindegy is. A lényeg a szakszerű mozdulat. Ön szerint melyik legendás hősre emlékeztet jobban a jelenet?

2. Megeszem a lelkedet

A háttérben vörös ruhás nők alélnak, villódzanak a fények, szájról olvasási tudományunk szerint pedig Fekete azt ismételgeti, gözsvet, miközben kitépi a szívünket.

3. Na itt a kert

Az énekes ezzel az egyszerű gesztussal eltünteti a hologramtáncosokat a háta mögül, egyszersmind bemutatja: íme, enyém a világ!

4. Tűz!

Ebben a pillanatban az énekes a kifutója végére ért, és azonnal nyilvánvalóvá teszi, hogy őt még a tűz sem fogja. Ez az első, de nem az utolsó alkalom arra, hogy megtekintse, ahogyan Fekete Dávid lángokban áll. Természetesen ott is szigorú arccal. Ha kigyönyörködte magát, lapozzon, de csak óvatosan: ijesztő képpel folytatjuk!