Megvoltak idén a Spring Breakers című film legfontosabb európai premierjei, mi pedig szemezgettünk az ezeken készült legszexibb képek között. A film egyébként néhány csajról szól, akik életük legkeményebb bulijára készülnek, hogy aztán persze minden rosszul süljön el. A filmet még nem láttuk, de annyi biztos, hogy szinte végig bikiniben szerepelnek benne. Így aztán a promózás is elképzelhetetlen anélkül, hogy kidobnák a melleiket a bemutatókon.

Ahogy korábban írtunk már, a filmet még 2012-ben forgatták, az Egotasticnak sikerült is kijutnia a forgatásra, ahol lőttek néhány bikinis képet. Azóta kijött a trailer is, amiből kiderült, hogy a csajok a bulizáshoz egy rablással szerzik meg a pénzt, aztán fokozatos csúsznak lefelé az alvilágban, mindezt végig fürdőruhában. A szereplők között találhatjuk Selena Gomezt, Vanessa Hudgenst, Ashley Bensont és Rachel Korine-t, aki nem mellesleg a rendező felesége.

A filmet nyilván olyan bulifilmnek próbálják eladni, mint amilyen a Project X volt tavaly, csak lehetőség szerint még több bikinis csajjal és mellel. Éppen ezért a szereplőknek is valószínűleg minél többet kell mutatniuk egy-egy bemutató alkalmával. Összeszedtük a fontosabb európai bemutatókat, amik mind 2013-ra estek, hogy önök megtekinthessék, milyen az, amikor Selena Gomez vagy Vanessa Hudgens odateszi magát egy-egy hivatalos eseményen.

A párizsi bemutatóra például láthatóan mindannyian felkészültek, de Vanessa Hudgens dekoltázsával mintha nem számoltak volna a többiek pedig a színésznő nem először veti be. Ez legjobban Selena Gomezt zavarhatta, ugyanis a berlini bemutatón látványosan rákapcsolt, és olyan szexis hátat villantot, hogy a többiek csak sárgulhattak. A madridi fotózásokra aztán végre mindenki felébredt, külön érdemes Ashley Bensonra figyelni.