Candice Swanepoel, Karlie Kloss és Alessandra Ambrosio mutatta be szerdán a Victoria's Secret fürdőruháit Kaliforniában. A cég januárban hozta ki a 2013-as bikini-kollekcióját. A katalógus képeit Russell James lőtte, a felvételek a Turks- és Caicos-szigeteken és Miamiban készültek, a legtöbben pedig Candice Swanepoel látható.

A fotók tanúsága szerint a modelleknek olyan sok dolga azért nem akadt ezen a bemutatón (és a tavalyin sem), többnyire csak bikinire vetkőzve ölelkeztek, csajoskodtak és megpróbáltak minél dögösebbek lenni. Ahogy korábban írtuk, Swanepoel szerepelt a nemrég kiadott reklámfilmben is. A videóban a homokos tengerparton fetreng és időnként megcirógatja magát.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a címlapon láthatom magam. Olyan női ikonok után, mint Gisele Bündchen és Tyra Banks, ez hatalmas megtiszteltetés" – mondta a katalógus készítését bemutató videóban az idén harmadszor címlapos Swanepoel. „A bikinis fotózás a legjobb abban, hogy Victoria's Secret modell lehetek, mert imádom a napot és az óceánt."

A korábban anorexiával gyanúsított modell egyébként őrülten pörgeti a Twittert is, több seggvillantással is szórakoztatta a követőit, közölt képet kampányfotózásról is, amin bugyiban és melltartóban pózol egy fehér, szőrös szőnyegen, miközben a fodrász igazgatja a haját. Nem marad le Alessandra Ambrosio se, fél évvel a szülése után már Terry Richardsonnak pucsított.