horoszkóp

Dögösödnek az egykori Disney-szereplők!

2013.03.23. 15:18
Hajjaj, az utóbbi időben mi is egyre többet foglalkoztunk azzal, hogy Vanessa Hudgens és Selena Gomez mennyire odateszi magát, ha a legújabb filmjük bemutatójáról van szó. Nézze meg milyenek voltak egykor és milyenek most. Mellettük persze még több szexis csaj, és két férfiasodó színész is.

Úgy tűnik, hogy a Disney-nek Britney Spears, Christina Aguilera és Justin Timberlake után megint sikerült kinevelnie egy viszonylag szórakoztatóan balhés és picsáskodó generációt. Itt van például Demi Lovato, aki kábé 2010 környékén sikerült bekerülnie a hírekbe, miután megütött egy háttértáncost, aztán étkezési rendellenségekkel rehabilitációra szorult, végül a depressziója miatt a drogokra is sikerült rászoknia.

Szintén a mezőny erősségeihez tartozik Vanessa Hudgens és Selena Gomez is, akik éppen azzal próbálnak most kitörni a butuska tiniceleb szerepből, hogy az év egyik legnagyobb partifilmjeként beharangozott Spring Breakersben állandóan bikiniben mutogatják magukat, és szinte minden bemutatót arra használnak, hogy megmutassák, ők bizony már minden szempontból réges régen kinőttek gyerekjátékokból.

Vanessa Hudgens néhány éve még azzal került a hírekbe, hogy azt állította magáról, hogy van egy komisz oldala is, és bizony néha még káromkodni is szokott. Ehhez képest már sikerült feneket villantania is, és a bemutatókon pedig tényleg sorra nyeri a dekoltázsversenyeket. Hudgenshez hasonlóan Gomez is időnként oda tudja tenni magát, és felvillantja, hogy tinisztárból egyszer még végzet asszonya is lehet.

A férfi szekció ennyire nem tűnik erősnek, bár kétségtelen, hogy sokkal fontosabb filmekben kaptak szerepeket, mint a csajok. Zac Efronnak ugyan még nem sikerült az áttörés, de Shia LaBeoufnek egykor nagyon futott a karrierje, Szerepelt a Transformers-filmekben, a Tőzsdecápák folytatásában, és az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságában is, ami utólag nem tűnik annyira szerencsés dolognak, mert rendes megtépázta minden közreműködő hírnevét.

Ha dögös fiatal színésznőket és színészeket szeretne látni, akkor kattintson a galériánkra. Az imént említettek mellett felbukkan még például a szőke Ashley Tisdale, és Miley Cyrus is, akinek a lázadó korszaka miatt a szülei is aggódnak. Legutóbb egyébként éppen egy tetoválást csináltatott.