Már korábban kiszivárogtak ugyan a hírek Dita Von Teese saját bugyi- és melltartó-kollekciójáról, azonban váratlanul jók lettek a promófotók. Von Teese jobban néz ki, mint bármelyik negyvenéves, csak a nercet ne lássák meg az állatvédők.

Dita Von Teese maga promózza az általa tervezett új bugyikat és melltartókat. A Sun által közölt fotókon a revüszépség vörös cuccban pózol, kezében valami prémet tartva, amin valószínűleg ki fognak akadni az állatvédők. Egy másik képen Von Teese fekete együttesben tündököl, még egy hónaljig érő kesztyűt is kapott a sötét melltartó, bugyi és harisnyakötő mellé.

A márkát a Debenhams üzletlánc indította be, és a Von Follies nevet kapta. A név alapján nem is meglepő, hogy a tervezés a díva feladata volt. Persze Von Teese-zel nem lehetett nehéz dolguk, a 40 éves nő dolgozott korábban fehérneműboltban is, így a tervezéskor is tudhatott értékes ötletekkel szolgálni.

Szerényen nyilatkozott is. "Szeretem magam állandóan luxussal és szépséggel körülvenni" – jelentette ki. Kiderült, huszonöt éve gyűjt vintage fehérneműket, régóta tartó rajongásának oka a darabok nőiessége és funkcionalitása. A mostani kollekcióval "bizonyítani akartam, hogy lehetséges valami gyönyörűt és megfizethetőt alkotni" – mondta Von Teese, hozzátéve, hogy minek viseljen valaki egyszerű fehér melltartót, ha ezeket is hordhatja (32 fontért, azaz 11.500 forintért).

Dita Von Teese-nek mostanában jól fut a szekere. Elsősorban azért, mert mint a fenti képeken is látszik, meg se kottyan neki az a negyven év, egész fiatalosan tartja magát. Nemrég azért írhattunk róla, mert a világ első 3D-ben kinyomtatott ruháját öltötte magára. Január végén keksztálcákat használt fel idomai reklámozására, korábban pedig a popiparba is beszállt. Magánéletéről nem tudni sokat, a pletykák szerint Russel Crowe blokkolja mostanában a sápadt bőrű nőideált.