A színésznő idén negyvenéves, és bevállalta a melltartós szereplést a Vasember 3-ban. Ennek örömére össze is szedtük a legcsinosabb negyvenes hírességeket. Melyikük a legszebb? Galériánk segít a döntésben.

Megjelent a Vasember harmadik részének előzetese, amelyben a szokásos humornak egyelőre a nyomát se látjuk, úgyhogy jellemző módon a legizgalmasabbnak azt találtuk, hogy Gwyneth Paltrow egyetlen másodpercre fekete melltartóban látható a trailerben.

A filmben az idén negyvenéves Paltrow a címszereplő barátnőjét és titkárnőjét alakítja, és a trailer alapján annyi biztos, hogy meggyűlik a bajuk a Mandarin nevű gonosszal. Iron mant egyébként Robert Downey Jr. játssza, Mandarin pedig Ben Kingsley.

Ki a legdögösebb?

Az első Vasember-film öt éve, még 2008-ban jött ki, és több százmillió dollárt kaszált, úgyhogy teljesen érthető, hogy azóta gyártják hozzá a folytatásokat. A Vasember a saját filmek mellett feltűnt még a Bosszúállókban is, ami minden idők egyik legsikeresebb filmje lett (egészen pontosan a harmadik legnagyobb bevételt produkálta, 1,5 milliárd dollárt hozott, ami körülbelül 344,3 milliárd forint).

Paltrow pedig idén negyven, de nem látszik, hogy kopna a szépsége, ahogy a nemrég bikinire vetkőző Carmen Electráé sem. Össze is állítottunk egy listát, hogy megtudjuk önök kit tartanak a legvonzóbb negyvenes hírességnek.

A listán olyan színésznők szerepelnek mint az örökké fiatalnak tűnő Halle Berry, a hasonló szavazásokat rendre megnyerő Sofia Vergara és Cameron Diaz is, aki néhány szerencsétlen fotónak köszönhetően bekerült nemrég a legcsúnyább válogatásba is. Döntsön ön, hol a helye, galériánkban a többiekkel együtt jól megnézheti.