Nemcsak házipornók, hanem valódi szexfilmek is kerülnek elő olykor hollywoodi színészekről. Az ártatlan tekintetű Cameron Diazról még mindig kevesen tudják, hogy szadomazo jelenetet forgatott 1992-ben, és a Jóbarátok Joey Tribbianija is egy erotikus sorozat szereplőjeként tűnt fel abban az időben.

Jackie Chan

Bár kevesen tudják, de a ma már milliárdos hongkongi vígjáték-akciófilmhős több mint 30 évvel ezelőtt egy erotikus filmben kezdte karrierjét. 2006-ban egy kínai lap hozta le először a hírt, hogy Jackie Chan 21 éves korában szerepet vállalt egy szexfilmben egy neves pornósztár mellett. Chan nem tagadott, de a nyilvános beismeréshez hozzátette, azért annak idején még nem olyanok voltak a szexfilmek, mint manapság.

Sascha Hehn

A Klinikából megismert, Udo Brinkmann karakterét játszó Brinkmann doktor nevéhez nem is egy szoftpornó fűződik. A mostanában inkább csak szinkronszínészként tevékenykedő Sascha Hehn a hetvenes-nyolcvanas évek nyugatnémet erotikus filmjeinek közkedvelt szereplője volt: szerette a drága nőket, akik viszont nem szerették a csóró pasikat, így jó pénzért bevállalta az erotikaipart.

Matt LeBlanc

A világhírű Jóbarátok című sorozatban a Joey Tribbiani szerepét alakító Matt LeBlanc is beleugrott a tutiba karrierjének kezdetén: a színész 1993-ban a Jelige: Vörös cipellők című erotikával túlfűszerezett sorozat szereplője volt. (Ebben a produkcióban dolgozott egyébként David Duchovny is, de ő legfőképp narrátori szerepeket kapott.) LeBlanc vonzódása egyébként megmaradt a pornószakma iránt: kapcsolata volt Jenna Jameson pornósztárral és számos sztriptíztáncossal is.

Cameron Diaz

Az ártatlan tekintetű színésznő 1992-ben botlott meg cseppet, aztán egyenesen beleesett egy szadomazo jelenet forgatásába. A 2004-ben előkerült felvételen bőrbe és neccharisnyába öltöztetett Cameron Diaz egy megbilincselt férfit ostoroz, vagy épp sűrített levegővel fújja meztelen melleit.

Sylvester Stallone

Teli van szexjelenettel az Italian Stallone címmel piacra dobott film is, amiben Sylvester Stallone kapott főszerepet. A dolog érdekessége, hogy a szexfilm korábban kemény pornónak készült Kitty és Studs címmel, ám amikor a színész világsztár lett, kivágatta belőle a kényes részeket. Az 1970-ben készült produkcióért mindössze kétszáz dollárt kapott Stallone.