Palvin Barbara a Twitteren, egyetlen szóval tudatta a világgal, hogy egyedülálló lett. Az amerikai pletykasajtó szerint ebből nem következhet más, mint hogy össze fognak jönni Justin Bieberrel, a rajongói viszont házassági ajánlatokat tesznek neki.

„Akkor gyere hozzám feleségül!" – javasolta Palvin Barbarának egy fiatalember a Twitteren, miután a modell megosztotta a világgal, hogy egyedülálló. A pillanatnyilag legkelendőbb magyar modell a Facebookon is megváltoztatta kapcsolati állapotát, de nem kommentálta bővebben a dolgot, csak megköszönte Twitteres követőinek a kedves támogatást. (Egyébként is gyakran cseveg követőivel az oldalán, volt, hogy egy öngyilkosságot fontolgató lányt beszélt le tervéről.)

A világot azóta érdekli különösen Palvin szerelmi élete, hogy tavaly hírbe hozták Justin Bieberrel. Igaz, a modell akkor, és azóta is tagadta, hogy lett volna bármi köztük, viszont arról a Velvetnek beszélt is, milyen kellemetlenek voltak neki ezek a híresztelések. Viszont szép, híres, és egy cuki tinilány, úgyhogy a külföldi pletykagyár már be is indult.

A HollywoodLife például máris azon elmélkedik, hogy Bieber biztosan rá fog mozdulni Palvinra, hiszen mindketten egyedülállók (bár az énekes még a régi csajához jár sírni, ha bajba kerül), és korábban is milyen jól megvoltak. A rajongók is rögtön azt kérdezték Biebertől, hallja-e a hírt, illetve össze akarták őket boronálni – szerencsére az énekes egyelőre nem reagált a dologra.

Palvin most bizonyára nincs feldobva, amin mondjuk sem mi, sem Justin Bieber nem segíthetünk – legfeljebb azzal vigasztalhatjuk, hogy ettől még nem lesz kevésbé szép, vagy menő. Fenti galériánkban mindkettőre talál példát.