Délutáni játszóterezés a gyerekkel, fagyizás az iskolából hazafelé menet – néhány részlet egy idilli, tökátlagos család hétköznapjaiból. A forintpakolgatásban aligha akad átfedés a külföldi celebek és az átlag magyar családok között, de abban van hasonlóságok, ahogyan a szabadidejüket eltöltik a gyerekeikkel. Mert ők is emberek, csak vannak testőreik. Meg pénzük.

A celeb is ember, rántják elő védekezésként a mondatot egy-egy ballépésnél a külföldi és magyar ismertemberek, mert hát valamivel meg kell magyarázni a rokkanthelyre parkolást meg egy-egy kicszúszott káromkodást. Ember, persze, jön ilyenkor a válasz, csak hát ismert, miért nem tudott odafigyelni, a felelősség, ugye, így akar példát mutatni? Most nem az elcseszésekre koncentrálunk, nem is arra, ki mennyire vetkőzött le vagy ki öregedett meg a leginkább, hanem inkább azt mutatjuk meg, időnként ők is csinálnak teljesen hétköznapi dolgokat.

Heidi Klum szupermodell például játszótérre vitte a gyerekeit, Gwen Stefani a parkban pörgette meg a fiát, Halle Berry sárkányt röptetni vitte el a lányát, Angelina Jolie és Brad Pitt pedig múzeumban ismertette meg a kínai kultúrát fiukkal, Paxszal. De akad még bőven híresség rajtuk kívül, akik tökátlagos dolgokat is csinálnak, nézze meg galériánkban!