Ha nem mellekkel, akkor fenekekkel csalogatják be a nézőket a moziba az amerikai filmesek, egy-egy jó segg így akár még vígjátékban is villanhat. Most összegyűjtöttük a filmtörténelem legjobb hátsóit, önnek pedig nincs is más dolga, mint a gyönyörködés után a legtöbb pontszámot adnia kedvencének. Ha kihagytunk volna valakit, írja meg nekünk, hogy az olvasói ízlés alapján is összepakolhassunk egy listát!

Angelina Jolie

A sokgyerekes színésznő a Mark Milar képregényéből készült Wanted című filmben mutatott meztelen feneket és tigris-tetkót. Angelina Jolie újabb filmjeiben egyébként leginkább az erotika dominál, úgyhogy nem is csoda, hogy 2011-ben a világ legjobb pucér színésznőjének választották meg.

Carla Gugino

A most 41 éves színésznő karrierjének eddigi csúcspontja a 2005-ben készült Sin City - A bűn városa című film volt, ahol rendesen megvillantotta testrészeit. Carla Gugino korábban kacérkodott a modellkedéssel is, de a kifutókhoz túl alacsony volt a 165 centijével, így inkább csak fotózták.

Carmen Electra

Carmen Electra mindig is a testéből élt, úgyhogy nem is csoda, hogy a Horrorra akadva című vígjátékban is erre fektették a hangsúlyt. A modell-színésznő nemsokára betölti a 41-et, de jobban néz ki, mint valaha.

Demi Moore

Nem létezik olyan sztriptízes összeállítás, amiben ne szerepelne Demi Moore.Ugyan a Sztriptíz cimű film óriásit bukott, a jelenetet mindenki ismeri, a színésznő pedig 12 millió dollárt zsebelt be frissen készült melleivel és formás seggével annak idején.

Gwyneth Paltrow

Bár a nagyon nagy ő című film pont arra hívja fel a figyelmet, hogy a belső értékek számítanak, nincs olyan szem, ami ne akadna meg Gwyneth Paltrow fenekén. A most 40 éves színésznő azzal haknizik, hogy rendszeres edzésnek köszönheti tökéletes alakját, és hogy a pasija szerint jobb segge van, mint egy 22 éves sztriptíztáncosnak.

Jaime Pressly

A 36 éves színésznő 1997-ben, a Szex, hazugság, bosszú című filmben szabadult meg köntösétől, ami egyenes utat is jelentett neki listánkra. Jaime Pressly egyébként azok közé a celeb közé tartozik, akik szívesen twittelnek magukról fürdőruhás képeket a rajongók számára.

Jamie Lee Curtis

Ha aKét tűz között című film sztorija nincs is meg mindenkinek, a Jamie Lee Curtis erotikus táncjelenete tuti. A színésznőt többször is megválasztották a legjobb mellű hírességnek, pedig a feneke se semmi, úgyhogy listánk nem mellőzheti.

Kate Winslet

A 37 éves színésznő szerint ő csak egy teljesen átlagosan kinéző nő narancsbőrrel, és azért mutogatja magát, hogy mások önbizalmat meríthessenek belőle. Nem tett másképp az Egy makulátlan elme örök ragyogása című filmben sem, ahol a tükör előtt mutatta meg, hogy 2004-ben nyoma se volt annak a narancsbőrnek.

Kristen Stewart

A 23 éves színésznő egyebet is fel tud mutatni, mint az Alkonyat béna szexjelenetét: Kristen Stewart a 2010-es Mallory szerint a világ című filmben villantott. A jelenet ellenére is őt szavazták meg annak a színésznőnek, akire a legkevésbé vágynak az angol férfiak.

Natalie Portman

Natalie Portman is gyönyörűen tud pucsítani a kamerába, ha jól megfizetik érte. A színésznő a Közelebb című filmben mutatta meg a seggét, de minden más buliban benne van, akár egy leszbikus jelenetben is.