Hamarosan új évaddal jelentkezik a K, mint Kardashian, amiben az eddigi hírekkel ellentétben igenis sok szó esik majd Kanye West és Kim Kardashian születendő gyerekéről. A reality új évadának alig több mint egy perces előzetesben többször láthatjuk a celebnő terheshasát, méhét, és sírástól eltorzult arcát, mint ahányszor szerettük volna, de ettől még érdemes a videóra kattintani.

Januárban, miután Kim Kardashian bejelentette, hogy gyereket vár Kanye Westtől, még úgy lehetett tudni, hogy nem a születendő utódra építik majd a család valóságshowját. A celebnőhöz közeli források akkor azt mondták, a gyerek kimarad a Keeping up with the Kardashians című műsorból, ahogy külön sorozatot sem kap – és nővérével ellentétben Kim Kardashian szülős különszámmal sem fog jelentkezni.

Ennek ellenére a család mindennapjairól forgatott reality 8. évadának előzetese szinte csak Kim Kardashian terhességéről, terheshasáról, és az ezzel járó ujjongásokról illetve drámákról szól. Kezdve azzal, hogy bepillantást nyerhetünk a terhes Kim Kardashian méhébe egy ultrahangképen keresztül, majd láthatjuk az anyja örömét, és az azt követő drámákat is. Kanye West nője ugyanis hamar rájött, hogy nem attól a férfitól terhes, akinek amúgy a felesége, ráadásul gyermektelen nővére le is üvölti a fejét, amiért merészelt teherbe esni. Ennek köszönhetően többször is láthatjuk majd a celebnő sírástól eltorzult arcát – a kedvencünk ezek közül az, amikor a kórházi ágyon fetreng.

Ezek szerint a celebnő közeli ismerősei mégsem voltak olyan jól informáltak, mert Kanye West és Kim Kardashian közös gyereke igenis sok szerepet kap majd a realityben – amiben az apát viszont egy pillanatra sem láttuk még. Most pedig nézze meg az előzetest, de ha az nem lenne elég, készítettünk pár screenshotot az emlékezetesebb pillanatokról, amiket galériánkra kattintva láthat is.