Kim Kardashian tizenkét hetes terhes, és már elég sok mindent eldöntött. Például, hogy ha ki is rántja magából a gyereket a szülőszobán, abból nem lesz főműsoridős tévés közvetítés. A házipornója iránti kereslet megint felszökött.

Emlékeznek arra, amikor azt írtuk, Kim Kardashian és Kanye West Rómába készülnek, ahol a realityceleb többet is kaphat, mint remél? A dolog végülis bejött, nemcsak gyűrűt kapottzigótát is. A várandós Kardashianről a TMZ azóta már mindent megírt, ami csak eszükbe jutott: hogy a gyerek tényleg a Vatikán közelében fogant, és hogy tökéletes volt az időzítés, hiszen így újévkor lehetett bejelenteni a terhesség hírét.

Már arról is tudni lehet, hogy bár a család hajlamos a realityszereplésre (gyakorlatilag minden nőtagja erről híresült el), de a csecsemőre nem építenek valóságshowt. A celebnőhöz közeli forrásaik szerint a gyerek kimarad a Keeping up with the Kardashians című műsorból, ahogy sorozatot sem kap – és nővérével ellentétben Kim Kardashian szülős különszámmal sem fog jelentkezni. Basszus, pedig hátha ő is kirántja magából a gyereket! (West akkor szembesült azzal, mi várhat rá; a jelek szerint nem vette el a kedvét.)

A tökéletes szajha mindazonáltal szívesen megosztja majd a nézőkkel várandóssága élményeit, mert szerinte „terhesnek lenni remek és cuki". Aha. Gyerekének neme körülbelül négy hét múlva

Kardashianék névadási szokásai

A matriarcha Kris Jenner számos leányt adott már a világnak. Három idősebb lánya Khloe, Kourtney és Kim, az ifjabbak pedig Kendall és Kylie.

állapítható meg, neki speciel mindegy, hogy fiút vagy lányt vár. Mi a fiúban reménykedünk, mert a családi hagyomány értelmében Kardashianéknél mindenkinek K-betűs neve van, szóval ebből jóval kevesebb maradt, mint férfinévből. Akárhogy is, jó eséllyel júniusban vagy júliusban egy újabb K. Westhez lesz szerencsénk, virtualice. Hacsaknem Amerikában is úgy mennek a dolgok, mint nálunk, akkor még az is lehet, hogy a csecsemő vezetékneve átmenetileg Humphries lesz, hiszen a várandós celeb papíron még mindig Kris Humphries felesége. Tudják: a kosarashoz nagy csinnadrattával hozzáment, majd hetvenkét nap után szétváltak. Nagy csinnadrattára ezután is lehet számítani.

Meanwhile on the internet

A világ aljasabbik fele eközben arról twitterez, hogy mi lenne, ha Kardashian elvetélne. A HyperVocal összefoglalóját itt találja, nekünk elég belőle annyi, hogy egyesek azt latolgatják, mi lesz a tévéműsorral, ha Kardashian elveszítené a gyerekét, más szerint viszont megérdemelné, ha már összetörte exférje szívét.

Egy azonban biztos: Kardashiannek karrierszempontból is remekül jött a terhesség, hiszen ez még több eladható szerepléssel jár. A házipornója iránti kereslet például máris az egekig szökött a Sun szerint, pedig amióta Westtel együtt vannak, egyébként is többen rendelték meg a felvételt, mint például az esküvője tájékán. A Sun szerint dollártízmilliókat szakíthat a várandós műsorral, meg az ahhoz kapcsolódó promóciós lehetőségekkel – akit a részletek is érdekelnek, itt tájékozódjon.

És még egy érdekesség: az alábbi kép bal oldalán a szilveszterező Kim Kardashian látható, aki épp Kanye West gyerekét várja. A jobb oldalon pedig Amber Rose látható szeptemberről, aki Kanye West excsaja, és egészen más gyerekét várja. Jé.