Úgy érzi, csekély magassága meggátolja a szerelmi kiteljesedésben? Ezek a celebek garantáltan nagyobb magasságkülönbséggel élnek egymás mellett!

Ahogy (másodszorra) egyre jobban beérik Hayden Panettiere és Vlagyimir Klicskó szerelme, egyre groteszkebb képeket dobnak piacra róluk a fotóügynökségek. Panettiere és Klicskó ugyanis finoman szólva sem egy súlycsoportba tartoznak, Dávidként és Góliátként nyomulnak a fövenyen, abba meg belegondolni is rossz, milyen lehet a szexuális életük.

Azonban nem ők az egyedüli töpszli-gigász páros a celebvilágban. Az alábbi galériában összegyűjtöttünk néhány hírességet (a galéria alatt meg némi magyarázatot), akik lepipálják a partnerüket nemcsak magasságban, hanem szélességben, térfogatban, tömegben is. Vigyázat, van köztük egy kakukktojás is!

Gyűjtésünk gerincét egyértelműen a benga sportolók adják, akik simán maguk alá gyűrhetik (vagy gyűrhették) apró barátnőjüket, ilyenek az NBA kosarasai. Dennis „Féreg" Rodman, a magát phenjani nagykövetnek kikiáltó kvázi-diplomata anno Carmen Electrával kavart, volt is köztük két fej különbség. Kim Kardashian ugyanennyivel maradt el régebben kosaras férjétől, Kris Humphriestól. Shaquille O'Neil és egykori reality-szereplő nője, Nicole „Hoopz" Alexander (a fenti képen láthatók) még durvább különbséget mutat, a kosaras keze akkora, mint csaja feje.

Ha már kosarasok, akkor az NBA talán legnagyobb legendáját, Earvin "Magic" Johnsont sem szabad kihagyni, aki neje, Cookie fölé tornyosul felhőkarcolóként. Johnson bevallottan meleg fia, Earvin III nem nőtt olyan magasra, mint apja, azonban eléggé kiszélesedett ahhoz, hogy nemrég lefotózott hapsija mellett óriásinak tűnjön. Hogy egy nem sportoló párt is betuszkoljunk, a galériában megtalálja Dax Shepardöt és Kristen Bellt is, akik mindketten színészek. És végül a Dávid-Góliát párok hazai – sajnos már szakított – képviselői következnek: ők Berki Krisztián és Szabó Zsófi.