Plázacicákkal, gogósokkal, biszex csajokkal támad az RTL-en futó fikciós reality, amiben már szép számmal vonultattak fel női szereplőket. De melyik az ön kedvence? Összeszedtük őket, önnek pedig nincs is egyéb teendője, mint a legtöbb pontot adni a legszexibbnek, hogy kiderüljön, ki az aranyérmes közülük!

Anikó

A sorozatban Nádai Anikó karaktere Szombathelyről került a fővárosba, ahol tetoválóművész szeretne lenni. Tehetsége viszont nem sok van, ráadásul a viselkedése sem olyan, hogy a szalonban maradhasson. Ugyanígy kidobják a közös albérletből is, mivel lefeküdt lakótársa és egyben barátnője, Zsófi pasijával.

Barbi

A plázacica Joe egyik csaját alakítja, aki lerázhatatlan. Barbi amúgy nagyon cuki és együgyű teremtés, tipikus szőke nő. Agy híján a teste a csábítási eszköze, amit többnyire sikerrel vet be. Kedvenc színe a rózsaszín, pillanatnyilag ilyen színű motorra vágyik, a típus tök mindegy neki.

Dia

A kvázireality egyik legfrissebb húsa a pultos Dia, akire Joe és Regina is kivetette a hálóját. A csajt meg nem kell félteni, hol az egyikkel, hol a másikkal kavar, miközben a többiek már többet éreznek iránta, mint puszta szexuális vonzalmat. Neki köszönhetően laza leszbi smárolásokkal teli a képernyő.

Hanna

A 17 éves lány Joe gyerekét alakítja, aki már nagyon felnőttnek érzi magát és megpróbál önálló lenni. A nagy szabadság viszont csak alkoholizálást és kábítószerezést eredményez, kajára meg sosincs pénze. Pasik terén sem tud igazán kiigazodni, mindenki ott vágja át, ahol csak tudja, természetesen már nem szűz.

Regina

A bevallottan biszexuális karakter talán az egyik legnormálisabb a csapatban. Vagyis eddig az volt, míg bele nem zúgott Diába. Kicsit fiús (Joe autószerelő műhelyében dolgozik), karakán, nagyszájú, ha felidegelik, bárkinek nekimegy egy szórakozóhelyen. Ugyan a pasikhoz és a csajokhoz is vonzódik, eddig csak nőkbe zúgott bele a sorozatban, de igazából nem jött még össze neki senki.

Rita

A görbeorrú pultos csaj romantikus idealista, és emiatt rohadtul idegesítő is tud lenni. Férfiak területén már kiélte magát, rájött, hogy a szex nem minden, komoly kapcsolatot akar. Pasija most Marci, aki egyben a lakótársa is, mellesleg Anikó régi szerelme. Féltékeny és lobbanékony típus, amivel mindenki agyára megy.

Szandi

A szőke szilikontündért a realityben mindenki tolná, egyébként pedig tény, hogy az egyik legszórakoztatóbb karakter a sorozatban. A látszattal szemben még agya is van, de általában nem azért vannak érte odáig a pasik. Ami teljesen hihetetlen: a Szandit alakító Moha Adrienn állítása szerint az Éjjel-nappal Budapest miatt vetkőzött először magazinnak.

Vivien

A csontkollekció eredetileg kozmetikus, de a gogózás jobban vonzotta. Harsány természetű, mindig a középpontban szeretne lenni, és ordas nagy ribanc, úgy váltogatja a szexpartnereit, mint más lányok a bugyijukat. Foglalkozását tekintve őt láthatja a néző legtöbbször lenge, kurvás cuccokban.

Zsófi

Zsófi a szerepe szerint egy gazdag család egyetlen gyereke, és ez meg is látszik rajta: valójában egy elkényeztetett hisztikirálynő. A csaj dalokat ír, és énekesnő szeretne lenni, de pocsék a hangja, így hoszteszként dolgozik. A rosszfiúk a kedvencei, aztán mindig meg is szívja velük. A valóságban Kovács Bettina Dóra állítólag a kollégája, a Gábort alakító Király Péter menyasszonya.